Firme curatenie sector 5 – Servicii profesioniste

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 5 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in sector 5 Bucuresti
CERTTO CLEAN

Adresa: Strada Berzovia Nr 42, Bucuresti
Website: http://www.curatenieasa.ro/
Telefon: 0728279994, 0761363064
Email: curatenieasa@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/curatenie.ok


ENJOY CLEANING JOYC

Adresa: Nespecificat
Website: http://joyc.eu
Telefon: 0722336647, 0727811664, 0727769028
Email: office@joyc.eu
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/enjoycleaning.ro/


WHITE HEAVEN

Adresa: Nespecificat
Website: http://whiteheaven.ro/
Telefon: 0728.339.126
Email: office@whiteheaven.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/White-Heaven-247241699600/


Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce sa apelati la firme curatenie sector 5 Bucuresti

Locuinta reprezinta refugiul fiecaruia de la problemele cotidiene si de la stresul zilelor lungi de lucru. Caminul in care traim ne poate conferi relaxarea de care avem nevoie si se poate transforma intr-un camin primitor, dar va cere in schimb tributul locatarilor sai.

Pentru a gasi acasa linistea si energia de care avem nevoie va trebui sa investim foarte mult timp, energie si resurse. Orele lungi de lucru, acumularea stresului cotidian si a situatiilor neprevazute de zi cu zi ne pot impiedica sa alocam timpul necesar pastrarii unui mediu sanatos si a unei ambiante placute in locuinta noastra.

V-ati saturat sa va petreceti timpul liber facand curat in casa in loc sa va bucurati de viata? Ati observat ca oricat efort ati depune, totul este in zadar si nu reusiti sa curatati acele colturi ascunse? Pentru a obtine curatenia in profunzime si efecte de durata nu mai sunt de ajuns mopul, carpa de sters praful si batatorul pentru covoare. Achizitionarea unor echipamente eficiente implica o investitie nejustificata, care nu se amortizeaza daca le folositi pentru uzul propriu.

Tocmai de aceea, firmele de curatenie din sectorul 5 Bucuresti vin mereu in intampinarea nevoilor dvs. cu solutiile de care aveti nevoie. Lasati curatenia pe seama echipelor de profesionisti si bucurati-va de momente relaxante in sanul familiei!

Acestia folosesc aparatura performanta, solutii speciale in functie de suprafata, si personal calificat. Omogenizarea acestor elemente face posibil ca dorinta dvs. de a obtine curatenia impecabila sa treaca de la un simplu deziderat la realitate.

Curatenia generala efectuata in apartament sau in spatii comerciale este o operatiune de amploare, care necesita risipa de timp, energie si determinare pentru a ajunge la rezultate eficiente, vizibile in cele mai mici detalii.

O locuinta in care reveniti cu placere va relaxeaza, emana energie pozitiva si va reda tonusul si increderea in a face fata provocarilor vietii. De asemenea, biroul in care va desfasurati activitatile cotidiene este incinta in care petreceti cea mai mare parte a zilei si trebuie sa pastreze o ambianta placuta si proaspata, care sa favorizeze concentrarea si bunul mers al afacerii.

Pentru a realiza toate acestea aveti nevoie de o firma de curatenie din sector 5 Bucuresti care efectueaza servicii de curatenie profesionale, atat in spatii rezidentiale, cat si in birouri si sedii de firma.

Curatenia generala este o activitate periodica, de amploare, care ar trebui sa se desfasoare de minim doua ori pe an. Din podea pana la tavan, spatiul dvs. va fi curatat luna si niciun coltisor nu va ramane neacoperit.

Este recomandat ca dupa o actiune atat de complexa sa mentinem mediul mai curat si mai sanatos, apeland la servicii de curatenie in de intretinere, in cadrul carora se intreprind operatiuni de baza pentru pastrarea curateniei de durata.