You are here
Home >
2.040 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Cele mai multe firme curatenie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Sculptorilor, nr. 46, Sector 6, Bucuresti

Ne mandrim cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei, perioada in care am imbunatatit constant serviciile si am incercat sa acordam atentie fiecarui detaliu…

Fara recenzii
0/5

Str. Fabricii de Gheata nr. 6, sector 2, Bucuresti

Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Cand totul straluceste esti mai optimist, mai productiv si mai fericit. De aceea …

Fara recenzii
0/5

Sos.Oltenitei nr. 26, sector 4, Bucuresti

Curatenia reprezinta forma cea mai simpla de a avea grija de caminul si familia noastra. In fiecare casa este necesara efectuarea anumitor operatiuni de curatenie, pentru care …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele firme curatenie vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

La ce sa fii atent inainte sa angajezi o firma de curatenie Bucuresti

Garantia satisfactiei

Asigura-te ca intrebi despre garantii de distrugere, deteriorare si satisfactia clientului – o firma ar trebui sa isi asume munca angajatilor. Daca nu esti multumit ca si client, cum pot ei sa isi indrepte greseala?

In viata, una din regulile de netegaduit este ca lucrurile se mai si strica. Modul cel mai potrivit in care un serviciu de curatenie Bucuresti ar trebui sa abordeze acest lucru este prin a fi extremi de receptivi, cu o parere sincera de rau, si sa incerce sa repare sau sa inlocuiasca orice, netinand cont de costuri. Da, suna ciudat, si multe companii nu fac acest lucru. Ei le spun clientilor ca nu este in politica lor de asigurare, ci a clientului, sau spun ca a fost o greseala pe care nu o puteau evita.

Daca nu esti fericit cu serviciile de curatenie, ce iti ofera firma? Un retus? O curatenie gratuita? Nimic? Fiecare firma are o politica diferita cu privire la acest lucru, de aceea trebuie sa afli ce se intampla daca nu esti fericit cu nivelul serviciilor pe care le-ai primit.

Angajati vs. Muncitori sezonieri

Afla daca personalul firmei de curatenie Bucuresti este format din angajati sau din muncitori sezonieri. De obicei, muncitorii sezonieri nu se bucura de atatea beneficii precum angajatii, si nici nu au acelasi nivel de supraveghere. Ei sunt mai ieftin de angajat, nu sunt pregatiti pentru domeniul de munca si prin urmare nu sunt de incredere la nivelul la care sunt angajatii specializati. Acest lucru este cauzat de faptul ca ei sunt inlocuibili la o scara larga – prin acest lucru ne referim ca firma investeste putin in munca lor, deci se pot muta rapid la alt contractor cu pierderi de investitie minime ( instruire, taxe, beneficii, etc.).

Un angajat are un aranjament mai bun decat un muncitor cu contract, iar firma investeste mai mult in el, si are mai mult acces sa il supravegheze, fapt care indica ca au o responsabilitate mai mare fata de angajati. Angajatii platesc taxe, iar serviciuld e curatenie Bucuresti plateste taxe pentru ei de asemenea.

Afla pe cine aduci in locuinta

Cine intra la tina in casa? Sunt verificate persoanele de catre firma? Ai de-a face cu o firma serioasa cu un numar consistent de angajati, sau este o firma care se chinuie sa supravietuisac ape piata si angajeaza pe cine poate? Tine minte, atunci cand angajezi o firma de curatenie, dai voie cuiva sa intre in spatiul tau sacru cu cele mai valoroase obiecte ale tale; probabil si cand nu esti acasa! In cine ai putea avea incredere? Intreaba firma de curatenie Bucuresti daca si-au intervievat si au verificat personalul lor, daca au facut verificari de control penal, si daca pot sa te programeze cu aceeasi angajati cat de des posibil.

Materialele pentru curatenie

Echipa de curatenie utilizeaza propriile materiale si aparate, sau trebuie sa le furnizezi tu? Se cere clientilor sa achizitioneze propriile provizii si, desigur li se ofera ajutor pentru a cumpara doar produsele necesare nevoilor lor. Serviciul de curatenie Bucuresti poate vinde kit-uri sau poate sa ofere o lista de cumparaturi bazata pe cererile specifice clientului. Consideram ca, de exemplu, un mop trebuie utilizat intr-o singura locuinta, pentru a nu-l muta din casa A in casa B.

Mai departe, fiecare casa are nevoi diferite; animale, oameni, finisaje si alte lucruri specifice. E recomandata utilizarea produselor potrivite pentru fiecare suprafata, si cateodata este o decizie buna sa oferi propriile produse pentru a reduce si a minimiza contaminarea sau deteriorarea spatiilor curatate, in speciual cele mai sensibile la daune.

Termenii serviciilor

Afla care sunt politicile pentru a anula sau a-ti schimba serviciile. Politica firmei trebuie sa fie clara si stabila pentru a nu intampina probleme – precum taxele suplimentare. Multe firme cer o taxa de anulare pentru ca este dificil pentru ei sa schimbe orarul echipelor de curatenie in ultima clipa, iar firmele trebuie sa isi acopere banii pierduti. Acum ca ai aflat aceste informatii, planuieste si pregateste-te pentru probleme legate de orarul serviciilor de curatenie Bucuresti.

Etichete: firme curatenie Bucuresti, firme curatenie.

Top