Firme curatenie Vaslui – Servicii pt case, birouri si hale

666 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Vaslui? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Vaslui

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Republicii nr. 100, Barlad

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Str Republicii nr. 50, Barlad

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Blvd. Republicii bl. 363, Vaslui

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

3 Scopuri pentru firma dvs de curatenie Vaslui in 2020

1. Aveti nevoie de reparatii sau achizitii de echipamente (acum sau mai tarziu) in cursul anului?

In fiecare an este nevoie de o evaluare a echipamentelor, pentru a determina daca acestea va pot ajuta sa va indepliniti scopurile. Creati un fisier Excel. Treceti toate echipamentele pe care le aveti, starea acestora, si apoi comparati aceste echipamente cu scopurile stabilite pentru anul 2020.

Aveti nevoie de alte echipamente pentru a va indeplini scopurile?

Trebuie sa inlocuiti echipamente vechi sau uzate care sunt vitale pentru succesul serviciului Dvs de curatenie Vaslui? Aveti echipamente de care nu aveti nevoie in anul 2020 si pe care le-ati putea vinde?

Cu scopurile bine stabilite in minte, nu va grabiti sa actionati. Obtineti contracte, apoi achizitionati echipamente suplimentare. Ganditi-va la achizitia de noi echipamente dupa ce v-ati atins scopul. Deocamdata, trebuie doar sa stiti daca echipamentele detinute in prezent va pot ajuta sa va atingeti scopurile mari, ambitioase, stabilite pentru 2020.

2. Optimizati procesele zilnice

Probabil doriti ca firma de curatenie Vaslui pe care o detineti sa fie cat mai eficienta posibil. Nimic nu consuma mai multi bani decat procesele complicate, intortocheate, care consuma timp, sunt confuze si va irita echipa.

Analizati-va procesele de baza zilnice si stabiliti daca exista un mod mai eficient de a:

 • Identifica unde dumneavoastra si echipa dumneavoastra pierdeti cel mai mult timp;
 • Decide cum puteti simplifica procesul consumator de timp;
 • Crea oportunitati de imbunatatire a fluxului de lucru;
 • Stabili prioritatile;
 • Automatiza procesul;
 • Face ajustarile necesare;
 • Dezvolta procesul pe masura ce descoperiti lucruri noi.

Acesta este un mod grozav de a incepe noul an, dar este nevoie de o analiza constanta a proceselor. In plus, trebuie sa va incurajati echipa serviciului de curatenie Vaslui sa faca acelasi lucru. Cand toata lumea cauta solutii mai simple la sarcinile zilnice, veti avea un avantaj in adoptarea unor solutii mai ieftine, mai rapide, pe parcursul anului.

3. Atrageti cei mai buni angajati

In orice tip de afacere, este crucial sa stiti cum sa gasiti, intervievati si angajati cei mai buni subalterni. Serviciile pe care le oferiti pot fi incredibil de solicitante fizic, dificile si consumatoare de timp…drept pentru care este nevoie sa angajati persoane de incredere, care vor ramane in firma de curatenie Vaslui. Pentru a gasi cei mai buni oameni, aveti nevoie de o viziune de tipul ”Angajati pentru atitudine, instruiti pentru abilitati”.

Stabiliti de cati angajati aveti nevoie pentru a va atinge scopurile stabilite in 2020, si intrebati-va: ”De cati angajati am efectiv nevoie pentru a-mi atinge scopul?”, apoi puneti la punct un plan de recrutare.

Intervievati constant (chiar daca nu faceti angajari), si pastrati datele de contact. Drept urmare, atunci cand aveti nevoie, veti avea o lista de potentiali angajati care sunt:

 • Suficient de buni sa fie angajati de dumneavoastra;
 • Interesati sa fie angajati de dumneavoastra.

Sfatul expertului: angajati oameni noi inainte de a incepe perioada aglomerata. Acest lucru ii scoate de pe piata, si competitorii dumneavoastra de la alte servicii de curatenie Vaslui nu ii pot angaja.

Etichete: firme curatenie Vaslui, firme curatenie.