Firme curatenie Timisoara

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Timisoara? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Timisoara

Limad Lux SRL

Adresa: Str. Maresal Alexandru Averescu, nr. 29
Website: https://curatenie.tm.ro/
Telefon: 0724552028
Email: office@curatenie.tm.ro
Pagina de Facebook: Fara

 


Luna si Bec S.R.L

Adresa: Str. Timotei Ciparu, nr.6, Ap. 1A
Website: http://www.curatenie-timisoara.com/
Telefon: 0729099707
Email: contact@lunasibec.ro
Pagina de Facebook: Fara

 


CACTUS CLEANING S.R.L.

Adresa: Str. Arcidava nr. 42
Website: http://www.curatenietimisoara.ro/
Telefon: 0744833090
Email:
Pagina de Facebook: Fara

 


Perennius SRL

Adresa: Strada Maresal Constantin Prezan nr.79
Website: http://www.timisoaracuratenie.ro/
Telefon: 0741619377
Email: office@timisoaracuratenie.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Perennius-Cleaning/327351764135459

 


Atlas Cleaning SRL.

Adresa: Str. Pavel Dan, nr. 28
Website: http://serviciicuratenie-timisoara.ro
Telefon: 0722404505
Email: office@atlascleaning.ro
Pagina de Facebook: Fara

 


ANFA Clean SRL.

Adresa: Nespecificat
Website: http://www.curatenietimisoara.net/
Telefon: 0768 / 107.127
Email: anfandrei@yahoo.com
Pagina de Facebook: Fara


Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Motive pentru a angaja o firma de curatenie Timisoara

Sa aveti o casa care arata ca si cum ar fi iesit direct dintr-o revista nu este o sacina usoara. Este aproape imposibil sa o faceti sa arate (continuu) ca si cum ati fi pe cale sa gazduiti o sedinta foto pentru un concurs de imbunatatiri ale locuintei, cu exceptia cazului in care intentionati sa va dedicati viata facand curatenie si spaland. Daca sunteti de acord, asta inseamna ca stiti deja ceea ce tot mai multi proprietari incep sa recunoasca: ajutorul profesionist oferit de firmele de curatenie Timisoara pentru aceste sarcini este de nepretuit.

Acesta este un lucru la care majoritatea dintre muritorii de rand se pot raporta cu usurinta. Curatenia de calitate a locuintelor nu numai ca nu mai reprezinta un lux pe care doar  putini si-l pot permite, ci este de fapt un element indispensabil al vietii moderne a casei. Cu cat  imbratisam mai repede ideea de curatenie profesionista, cu atat mai curand vietile noastre casnice vor deveni mai usoare. Aveti nevoie de motive mai concrete pentru a angaja un serviciu de curatare? Cititi in continuare:

Ce face mai exact o firma de curatenie Timisoara profesionista?

Ce fac profesionistii depinde in mare parte de pachetul de curatenie pentru care optati – de exemplu daca va decideti sa va multumiti cu un serviciu standard de curatare sau alegeti un pachet mai personalizat. Daca doriti ca ei sa acorde o atentie deosebita baii si bucatariei (zonele cu cei mai multi germeni din fiecare casa), nu trebuie decat sa le spuneti. Probabil veti avea diferite preferinte in functie de specificul gospodariei.

De exemplu, daca aveti copii care tind sa se tarasca si care abia invata sa mearga, ati putea dori ca angajatii de la firma curatenie Timisoara sa se concentreze pe curatenia podelelor si a covoarelor. Daca, pe de alta parte, aveti o pisica sau un caine sau de amandoua, veti dori ca indepartarea parului de la animalele de companie sa fie prioritatea oricarei sesiuni de curatare. De obicei, firma de curatenie va va oferi o lista de verificare completa pentru curatarea locuintelor, astfel incat sa puteti alege. Intregul proces este destul de usor si simplu!

Care sunt beneficiile angajarii unui serviciu de curatenie Timisoara?

O casa stralucitoare este unul dintre avantajele mai evidente ale angajarii unui serviciu de curatenie. Un alt motiv evident este faptul ca, luand legatura cu  o firma de calitate, veti primi profesionisti atent examinati in casa dvs. Dar care sunt cele mai putin evidente?

Pentru inceput, luati in considerare ce diferentiaza un profesionist de un amator: nivelul remarcabil de competenta si abilitate. Acesta este acel lucru pe care proprietarii de case mai traditionali refuza sa-l accepte si nu reusesc sa-l inteleaga: exista o diferenta imensa intre curatarea pe cont propriu si curatarea profesionala. Majoritatea oamenilor care curata singuri casa aplica adesea o abordare haotica ce lasa in continuare germeni si bacterii care se pot extinde peste tot.

Curatarea profesionala inseamna mai mult decat asigurarea unui mediu de viata mai sanatos si mai sigur pentru dvs. si familia dvs. Exista un alt motiv solid pentru care merita sa folositi firme de curatenie Timisoara: timpul pe care il economisiti. Imaginati-va ca aveti tot weekend-ul la dispozitie! Daca va simtiti salbatic si aventuros, puteti merge intr-o excursie. Daca nu, ati putea ramane si sa va bucurati de confortul casei dvs. In orice caz, nu va trebui sa pierdeti o secunda curatand casa!

Exista unele dezavantaje la angajarea unei firme de curatenie Timisoara?

Tinand cont de calitatea inalta a serviciilor  care vi se promit si de satisfactia clientilor  care vi se garanteaza,  nu exista absolut niciun fel de dezavantaje la angajarea curatatorilor profesionisti! Nu aveti absolut nimic de pierdut, dar puteti sa castigati o casa  curata luna care a necesitat zero munca din partea dvs.

In plus, au disparut zilele in care curatarea profesionista era  rezervata celor rasfatati si bogati care locuiau in conace. Este timpul sa va oferiti  un timp de calitate si sa lasati treburile pe seama angajatilor calificati de la firma de curatenie Timisoara, care sunt  pregatiti sa faca treaba impecabil.