Firme curatenie Targu Mures – Servicii pt case, birouri si hale

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Targu Mures? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Targu Mures
RCT STARK SRL

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr. 56 A
Website: http://www.curateniemures.ro/
Telefon: 0740022244
Email: office@curateniemures.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CuratenieMures.ro

 


Tesok SRL

Adresa: Str. Pandurilor 7/5
Website: http://www.tesok.com
Telefon: 0744508676
Email: info@tesok.com
Pagina de Facebook: Fara

 


ALIN COMIMPEX S.R.L.

Adresa: Str. Voinicenilor Nr. 62
Website: http://thelp.ro
Telefon: 0758577968
Email: office@thelp.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/thelp.co/

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce merita sa angajati o firma de  curatenie Targu Mures

Importanta unei case curate nu poate fi vreodata subliniata destul. Daca ai casa curata, ai sanse mai mari de a fi sanatos tot timpul. Doar stergerea prafului si spalatul pe jos nu vor tine la distanta bolile, ai nevoie de un serviciu regulat de curatenie Targu Mures. Casa ta va avea tot timpul acumulari de mizerie, praf si de aceea ar trebui sa apelezi la servicii profesioniste care sa ii redea curatenia si stralucirea.

Ce ar trebui sa stii inainte de angaja un serviciu profesionist

Trebuie sa intelegeti ca serviciile de curatare a casei nu sunt singura optiune, ci sunt o optiune (aproape)  ideala. Cand va bazati pe profesionisti pentru a va curata casa, puteti fi sigur ca nu va ramane pic de praf, murdarie sau grasime in niciun colt al casei. Trebuie sa identificati spatiile care necesita mai multa atentie si sa le mentionati  profesionistilor de la firma de curatenie Tg Mures. In plus, asigurati-va ca persoanele in varsta si copiii nu sunt in casa, pentru a fi feriti de praf.

Curatatorii profesionisti profita la maxim de produsele de curatare prietenoase si nu folosesc produse de curatare dure pana nu au cereri. Substantele comerciale de curatenie au un impact negativ asupra sanatatii dvs., iar profesionistii le vor evita pe cat posibil.

Avantajele angajarii unei firme profesioniste

  • Mereu la timp: Cu profesionistii care se ocupa de casa dvs., curatenia se va face intotdeauna la timp. Puteti programa curatenia intr-un mod care va convine dvs. si familiei dvs.
  • Profesionisti cu experienta: S-ar putea sa va faceti griji in legatura cu mobilierul, obiectele de valoare si obiectele de decor. Angajatii firmei de curatenie Targu Mures se vor asigura ca nu exista nicio paguba. In plus, contractul dvs. poate stabilo o clauza de raspundere pentru eventualele daune aduse bunurilor cauzate de neglijenta lor.
  • Sunteti relaxat si fara stres: Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale angajarii unor profesionisti pentru acest serviciu. Cand va curatati singuri casa, aceasta ar putea deveni o sarcina epuizanta si consumatoare de timp si, daca nu aveti experienta, poate sa va ia o zi intreaga. Acum va puteti relaxa si sa lasati pe cei de la firma de curatenie Tg Mures sa se ocupe de sarcina.

 Rezultate rapide: Exista o serie de planuri din care puteti alege. Indiferent de planul pe care il alegeti, veti putea sa va bucurati din cand in cand de o casa curata. Cu fiecare data cand va vor vizita casa, membrii echipei de curatenie Targu Mures vor intelege mai bine casa dvs si va vor indeplini asteptarile cu usurinta.

Deoarece profesionistii cunosc cele mai bune metode de a curata diferite spatii din casa, vor avea nevoie de timp si efort minim pentru a obtine rezultatele dorite. De asemenea, sunt mai bine organizati si iti vor curata casa extrem de rapid. Cand angajati servicii de curatenie Tagu Mures profesioniste, puteti sa va asezati si sa va relaxati fara sa va faceti griji in legatura cu pata aceea de pe masa sau praful de pe fereastra.