Firme curatenie Targu Jiu – Servicii pt case, birouri si hale

730 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Targu Jiu? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Targu Jiu

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu nr. 2, Targu Jiu

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Str. Comuna din Paris, nr. 40 , Targu Jiu

Simareva SCS SRL este o echipa tanara, eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cinci situatii care impun schimbarea firmei de curatenie Tg Jiu angajate

V-ati saturat de firma angajata pentru curatenie? Sunteti nemultumit de performanta lor zi de zi? Acestea sunt doar cateva din numeroasele provocari cu care va puteti confrunta atunci cand aveti de a face cu o firma de curatenie care nu isi face treaba la nivelul promis.

Daca primiti constant plangeri de la angajatii dumneavoastra referitor la faptul ca nu sunt golite cosurile de gunoi, este mizerie sub birouri sau baile nu sunt curatate suficient, este timpul sa cautati un nou serviciu de curatenie Targu Jiu. Iata principalele cauze care duc la schimbarea unui astfel de furnizor in cele mai multe cazuri:

1. Alarmele nu au fost activate!

Alarmele uitate dezactivate, in functie de specificul firmei cliente, pot cauza o problema grava si periculoasa. Adesea deschide calea catre raspunderea juridica si alte probleme grave, in special daca se transforma intr-o problema constanta. In mod normal, cand se intampla acest lucru, sunt sanse sa gasiti si o usa lasata descuiata.

Va alegeti o firma de curatenie Targu Jiu avand incredere in capacitatea lor de a duce la bun sfarsit sarcina de a face curatenie, insa acea incredere se extinde si la responsabilitatea cu masurile de siguranta. Cand acea incredere este compromisa la capitolul masuri de securitate, este foarte greu de recastigat.

2. Comunicare defectuoasa

Comunicarea este o chestiune simpla, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Comunicarea defectuoasa este unul dintre factorii care pot ingropa rapid o relatie profesionala. Daca administrati o firma care are un serviciu clienti sau un responsabil clienti, trebuie sa reveniti la client cu un raspuns in termen de 24 pana la 48 de ore de la semnalarea unei probleme.Adesea, apelurile telefonice repetate si lipsa unui raspuns este un semn ca serviciul de curatenie Targu Jiu are probleme mai mari.

3. Mintitul clientului cu privire la munca facuta

Va aflati frecvent in situatia de a reclama diverse sarcini ce nu au fost indeplinite in decursul zilei sau saptamanii de catre firma de curatenie? Desi la capatul firului s-ar putea sa se afle o persoana agreabila, acest lucru nu garanteaza faptul ca problema se va rezolva. Daca problema e adusa la cunostinta managerului de contract, dar nu este transmisa mai departe echipei de la firma de curatenie Targu Jiu care lucreaza pe proprietatea dumneavoastra, problemele se vor agrava in timp. Poate fi o problema marunta la momentul actual, insa in timp se va transforma intr-o problema grava, daca nu este tratata in mod adecvat.  

4. Probleme repetate

“Este a patra oara cand va apelez in legatura cu aceasta problema, ce se intampla?” Acest exemplu semnifica o problema mult mai mare cu serviciul de curatenie. Problemele repetate sunt o povara si va fura din timpul in care puteti conduce afacerea si obtine profit. Atunci cand aceeasi problema se repeta cu compania care va face curatenie, este timpul sa incepeti sa cautati o noua firma de curatenie.

5. Angajati diferiti de fiecare data

“Unde e Andrei? El facea curatenie la noi luna trecuta!”, “Nu mai face parte din echipa noastra, insa Claudiu este noul dumneavoastra responsabil client!” Fluctuatia mare de personal intr-o firma de curatenie poate dauna si va afecta relatia de incredere construita intre dumneavoastra si clientii dumneavoastra. Acesta este semnul unei companii instabile. Schimbarile sunt inevitabile, insa prea multe schimbari in echipa managerilor de contract vor dauna firmei de curatenie pe care ati angajat-o.

Daca managerul dumneavoastra de contract de la firma de curatenie se schimba de mai mult de 4 ori pe an, s-ar putea sa fie timpul sa schimbati firma de curatenie Targu Jiu.

Etichete: firme curatenie Tg Jiu, firme curatenie.