Firme curatenie Targoviste – Servicii pt case, birouri si hale

804 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Targoviste? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Targoviste

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Ion Ghica nr. 4, Targoviste

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Str Barbatiei nr. 41, Targoviste

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Evitati aceste greseli cand angajati o firma de curatenie Targoviste dupa renovarea locuintei

Renovarea unei case dureaza mult timp, antreprenorul general oferind o serie de optiuni pentru imbunatatirea aspectului unei locuinte. Totusi, chiar daca renovarea se face perfect, tot va ramane murdarie si dezordine din cauza deseurilor din constructii, petelor de vopsea si altor gunoaie.

Poate fi deranjant sa tot amanati mutarea in casa dumneavoastra proaspat renovata, dar curatenia este necesara pentru a va putea instala. Pentru a face asta, aveti nevoie de un serviciu de curatenie Targoviste care sa faca curat dupa renovare.

Daca doriti sa va mutati in noua dumneavoastra locuinta cat de curand posibil, probabil veti omite anumite detalii atunci cand angajati firma pentru curatenia de dupa renovare. Dar nu va ingrijorati, suntem aici sa va indrumam in luarea deciziei corecte. Iata cateva din greselile de evitat cand ajungeti in acest punct:

1. Angajati o firma de curatenie Targoviste care nu este de specialitate

Multe firme isi ofera serviciile, insa majoritatea nu sunt specializate in curatenia de dupa renovare. Daca angajati, din greseala, o companie fara experienta in domeniu, este posibil ca aceasta sa nu aiba tehnicile necesare, lucru care ar putea avaria peretii, podelele sau alte parti ale casei care tocmai au fost renovate. Asadar, asigurati-va ca angajati o firma specializata in curatenie dupa renovare.

2. Uitati sa cereti oferte inainte sa ii angajati

Multi proprietari se entuziasmeaza prea mult cand gasesc un serviciu de curatenie Targoviste pentru curat dupa renovare. Adesea omit sa ceara preturile pentru serviciile cerute, si astfel ajung sa cheltuie foarte multi bani. Faceti intotdeauna o comparatie intre preturile oferite de diverse firme de curatenie, evaluati calitatea muncii acestora si apoi alegeti serviciul de curatenie cel mai eficient si convenabil.

3. Ignorati portofoliul de lucrari

Angajarea unei firme de curatenie Targoviste noua in domeniu pentru curatenia de dupa renovare nu este o abordare grozava. Multi proprietari uita sa verifice portofoliul de lucrari, adica proiectele anterioare sau recenziile, inainte sa angajeze. Daca compania respectiva nu are experienta in curatarea deseurilor de constructii, a petelor de vopsea sau a celorlalte tipuri de deseuri care se acumuleaza in mod normal dupa renovare? Cel mai probabil nu vor face o treaba grozava, si totul va fi o risipa de timp si de bani. Pentru a evita angajarea unui novice, trebuie intai sa verificati portofoliul de lucrari, si apoi sa ii angajati.

4. Angajarea o companie fara o polita de asigurare

Tocmai ati cheltuit o suma considerabila de bani pentru renovarea locuintei dumneavoastra. Acum bugetul dumneavoastra este saracit, si nu mai puteti suporta cheltuieli majore. Angajarea unui serviciu de curatenie Targoviste care nu are o polita de asigurare este riscanta in asemenea situatii. Acea firma poate refuza sa plateasca pagubele in cazul in care echipa de curatenie avariaza proprietatea dumneavoastra nou renovata.

5. Nu semnati un contract

Sa nu semnati un contract cu firma de curatenie poate fi o decizie foarte proasta. S-ar putea sa va treziti cu o munca de proasta calitate, la un pret mult mai mare decat cel estimat. Trebuie sa semnati un contract pentru curatenia de dupa renovare cu firma de curatenie, si sa includeti clauze care sa garanteze faptul ca firma va va oferi servicii de buna calitate. Daca faceti aceste greseli cand angajati o firma de curatenie Targoviste, s-ar putea ca acest lucru sa se transforme intr-o experienta neplacuta pentru dumneavoastra.

Etichete: firme curatenie Targoviste, firme curatenie.