You are here
Home >
491 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Suceava? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Suceava

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str.Cernauti nr.2, Suceava

Firma noastra va pune la dispozitie personal autorizat in vedere prestarii serviciiilor de intretinere pentru locuinta sau sediul dumneavoastra…

Fara recenzii
0/5

Aleea Tineretului FN, Falticeni

KRS Company este o firma specializata in servicii de curatenie si intretinere adresata atat firmelor cat si persoanelor particulare, magazine, banci, baruri si restaurante si alte institutii...

Fara recenzii
0/5

Str. Tineretului nr. 12 , Suceava

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

10 moduri de a creste vanzarile si profitul unei firme ce curatenie Suceava

Se spune adesea ca domeniul curateniei spatiilor este imun la recesiune, insa cu totii stim ca recesiunile nu sunt la fel. Suntem cu totii afectati intr-un fel sau altul. Iata cateva sfaturi despre cum sa cresteti vanzarile si profitul unui serviciu de curatenie Suceava intr-o economie dura.

1. Unii clienti erau perfect multumiti cu serviciile dumneavoastra, insa au trebuit sa faca reduceri sau chiar sa rezilieze contractul cu firma dumneavoastra, din cauza taierilor de buget. Asigurati-va ca pastrati legatura cu acesti clienti, deoarece atunci cand lucrurile se indreapta, probabil vor dori sa reia legatura cu dumneavoastra. De asemenea, cereti scrisori de recomandare pentru a le arata potentialilor clienti.

2. Construiti relatii cu furnizorii dumneavoastra. Multi sunt in aceeasi situatie, si sunt dispusi sa ajute alte afaceri daca si dumneavoastra faceti acest lucru. In plus, ei in general stiu cine este in cautare de firme de curatenie Suceava. Asigurati-va ca firma dumneavoastra este cea recomandata.

3. Demonstrati o valoare crescuta. De exemplu, puteti investi in programe de instruire pentru angajati, sisteme de control a calitatii, sau un website nou si imbunatatit. Asigurati-va ca si comunicati aceste schimbari clientilor dumneavoastra. Daca folositi tehnologii avansate, aratati clientilor si potentialilor clienti cum functioneaza si cum poate imbunatati controlul calitatii in cladirea lor. Daca aveti un nou program de instruire pe teme de siguranta, aratati-le acest program si / sau invitati-i sa participe la una din sedintele dumneavoastra de instruire.

4. Salariile bune, instruirile comprehensive si oportunitatile pentru avansare ajuta la atragerea unor angajati de buna calitate pentru orice serviciu de curatenie Suceava. Daca atrageti angajati valorosi veti ajunge sa pierdeti mai putin timp cu recrutarile si instruirile, iar productivitatea va creste cur angajati fideli si bine instruiti. Acest lucru se va traduce in profit, in final.

5. Personalizati-va lista serviciilor, si modificati-o in functie de clientii actuali, daca este necesar. Zilele serviciilor generice s-au dus. Daca singura modalitate de a pastra un client este de a taia din servicii, examinati cu atentie modurile in care puteti face taieri, astfel incat sa puteti face profit.

6. Anumite companii ofera servicii de curatenie pe timpul zilei pentru a ajuta clientii sa economiseasca bani cu utilitatile. Altii ofera ”curatenie colaborativa”. De exemplu, lasa clientii sa isi goleasca gunoiul si sa isi curete birourile, in timp ce echipa firmei de curatenie Suceava se ocupa de restul. Puteti fi creativi pentu a economisi clientilor bani.

7. Va puteti gandi la oferirea unor servicii gratuite de curatenie, precum o lustruire gratuita a podelei sau curatarea geamurilor la fiecare a treia programare, si includeti aceste lucruri in oferta dumneavoastra.

8. Daca nu taxati administrarea consumabilelor din baie sau a pungilor de gunoi, ar trebui, deoarece este un element profitabil. Si, cu cat mai mult volum puteti obtine, cu atat oferta furnizorului va fi mai buna.

9. Oferiti-va sa va ocupati de schimbarea becurilor. Puteti taxa becurile, timpul petrecut schimbandu-le, si puteti percepe o taxa de reciclare a acestora.

10. Deveniti creativ in procesul de marketing – ceea ce a functionat in trecut poate sa nu functioneze in ziua de azi. Sunt multe oportunitati de marketing pentru servicii de curatenie Suceava pe site-uri de social media precum Facebook, daca stiti cum.

Etichete: firme curatenie Suceava, firme curatenie.

Top