You are here
Home >

Cautati o spalatorie de haine? Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme din orasul Dvs care ofera astfel de servicii, impreuna cu informatii utile, care sa va ajute sa le contactati mai usor:

  • numele;
  • adresa;
  • numarul de telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Cele mai multe firme ofera servicii de curatare umeda, curatare uscata (chimica), spalare si calcare, predare si preluate haine, insa pentru a afla lista completa de servicii si tarife, va rugam sa contactati aceste firme direct, prin utilizarea datelor de contact afisate pentru fiecare.

Firme spalatorie curatatorie haine Braila - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Scolilor nr. 39, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea companiei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Informatii utile

5 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti o spalatorie curatatorie haine

Daca cautati o spalatorie curatatorie haine Braila, probabil cautati un serviciu care sa elimine permanent corvoada curatatoriei din lista lucrurilor de facut. Oricare ar fi cazul, un serviciu profesional este o solutie excelenta pentru rufele de zi cu zi; ramane totusi intrebarea “cum sa o gasiti pe cea mai buna din apropiere”? Iata sapte lucruri de luat in considerare pentru rezolvarea acestei dileme:

Cat dureaza spalatul

Daca trimiteti rufele de zi cu zi la o spalatorie curatatorie haine, este probabil sa va doriti hainele inapoi destul de repede. Nu este ca si cum ati curata un costum sau o rochie pentru cateva ocazii speciale la care participati de cateva ori pe an, ci lucrurile importante – cum ar fi sosetele si lenjeria intima. Inainte de a alege un serviciu de spalatorie curatatorie haine, asigurati-va ca ofera un timp de livrare care sa se potriveasca cu programul dvs. si rotatia hainelor. Daca ramaneti fara tricouri, cel mai bine este sa nu alegeti un serviciu care sa va curete hainele cinci zile mai tarziu.

Preturile

Serviciile normale de spalare se tarifeaza la kilogram. Preturile pot varia, asa ca asigurati-va ca stiti care este pretul la fiecare spalatorie curatatorie haine pe care o cercetati. Unele curatatorii chimice ofera si servicii de spalare in plus fata de serviciile standard de curatatorie chimica, dar vor avea de regula un pret mai mare. Este convenabil sa va rezolvati toate nevoile legate de spalatul rufelor intr-un singur loc, asa ca astfel de firme pot fi preferate de multi clienti.

Politica in cazul daunelor sau pierderilor

Spre deosebire de curatarea chimica, pierderea unui sosete nu este o paguba la fel de mare ca pierderea unui costum preferat, dar e bine sa va asigurati ca puteti obtine o soseta noua. Gasiti o spalatorie curatatorie haine Braila care are o politica privind articolele deteriorate sau pierdute. Acest aspect ofera liniste sufleteasca, si ajuta atunci cand un obiect vestimentar este pierdut in timpul spalarii.

Optiuni de preluare si livrare

Daca va externalizati spalarea rufelor catre o spalatorie curatatorie haine, probabil sunteti o persoana care doreste sa-si petreaca timpul facand alte lucruri mai productive. Deoarece in orice familie se petrec in medie pana la 8 ore pe luna pentru activitati legate de rufe, nu va invinovatim. In acest caz, puteti lua in calcul o spalatorie curatatorie haine care ofera inclusiv preluarea si livrarea hainelor – ceea ce va poate economisi si mai mult timp pentru activitatile Dvs preferate.

Verificati, de asemenea, daca serviciile de preluare si livrare fac cumva parte dintr-un orar fix. Unele firme fac aceste operatii doar de doua ori pe saptamana, si daca aveti nevoie de mai multa flexibilitate, cel mai bine este sa gasiti o spalatorie curatatorie haine care preia si livreaza la cerere.

Detergenti si nevoi speciale

Daca sunteti cineva care are nevoie de un detergent hipoalergenic, asigurati-va ca intrebati eventuala spalatorie curatatorie haine daca pot sa ofere si detergenti diferiti. Probabil nu va doriti sa aveti o reactie alergica la un set de haine proaspat spalate, asa ca uitati-va pe site-ul web, sau intrebati pe cineva din locatie daca pot satisface aceste nevoi ale Dvs. Uneori, acest lucru poate avea un cost suplimentar, deci va trebui sa il luati in calcul pentru decizia finala, cand veti alege o spalatorie curatatorie haine Braila.

Top