Firme curatenie Slobozia – Servicii pt case, birouri si hale

553 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Slobozia? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Slobozia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Chimiei nr.10, Slobozia

Alexa Clening Art este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere, pregatita sa satisfaca cele mai pretentioase solicitari. Fie ca este vorba de un spatiu nou construit …

Fara recenzii
0/5

Str Nordului, bl. V2, Slobozia

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Str. Ianache nr. 46, Slobozia

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce are nevoie biroul dumneavoastra de un serviciu de curatenie Slobozia personalizat

Daca administrati un birou, indiferent de cati angajati aveti sau de dimensiunea acestuia, aveti nevoie de servicii de curatenie personalizate. Daca doriti sa aflati care sunt principalele motive pentru care biroul dumneavoastra are nevoie acest lucru, cititi articolul de mai jos.

Ore convenabile

E bine sa folositi o firma de curatenie Slobozia deoarece acesta va lucra in afara orelor dumneavoastra de program, insa nu toate firmele din aceasta industrie ofera orele convenabile. Unele firme va vor curata spatiul doar in timpul programului normal de lucru. Aceasta nu este o solutie universala, si nici nu functioneaza pentru fiecare birou.

Un serviciu dedicat de curatenie isi poate face treaba dupa programul de lucru. Poate chiar sa trimita echipa de lucru inainte de orele de program, si inainte ca angajatii dumneavoastra sa ajunga la birou. Daca aveti nevoie ca spatiul dumneavoastra sa fie curatat dupa orele de program, sau oricand este mai convenabil pentru dumneavoastra, folositi un serviciu de curatenie Slobozia personalizat.

Nevoile pardoselii

Birourile diferite au podele diferite, ceea ce inseamna ca nevoile acestora sunt diferite. Podeaua de lemn a unui birou se curata diferit fata de o pardoseala acoperita cu o mocheta scumpa, sau cu gresie. Acesta este un alt motiv pentru care aveti nevoie de un serviciu specializat. Acesta va sti cum sa va curete podelele, si o va face cu echipamentul potrivit.

Personalul firmei de curatenie Slobozia are experienta si echipamentul necesar pentru ca pardoseala biroului dumneavoastra sa fie curata. Angajatii si clientii dumneavoastra vor fi impresionati cand vor vedea cat de bine arata pardoselele.

Mentineti curatenia peste tot

O firma de curatenie va mentine curatenia in intreg biroul dumneavoastra, nu doar a podelelor. De fapt, puteti comunica firmei exact ceea ce doriti sa curete, deoarece anumite zone ale biroului dumneavoastra pot sa ramana neatinse, iar personalul sa faca o treaba grozava in celelalte locuri.

Daca doriti ca intregul spatiu sa fie curatat, echipa de la serviciul de curatenie Slobozia se poate ocupa de tot, de la podele, la ferestre, la golirea cosurilor de gunoi, curatarea covoarelor, aspirat, sters praful, sters birourile, si multe altele.

Cele mai bune solutii pentru curatenie

In concluzie, un serviciu personalizat de curatenie ofera cele mai bune solutii in acest sens. Au lucratori care au experienta necesara pentru biroul dumneavoastra. Nu conteaza care sunt nevoile dumneavoastra in acest domeniu, puteti sta linistit, o firma de curatenie Slobozia va duce treaba la bun sfarsit.

Profesionistii vor folosi produse ecologice pentru a va curata biroul si vor folosi produse de cea mai buna calitate. Nu trebuie sa va ingrijorat cu privire la faptul ca biroul dumneavastra va avea de suferit din cauza utilizarii produselor chimice daunatoare si agresive.

Biroul dumneavoastra trebuie curatat la orele care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra. Podelele dumneavoastra trebuie curatate eficient, si la fel si restul biroului. Va doriti utilizarea celor mai bune solutii de curatare, si acestea sunt exact motivele pentru care biroul dumneavoastra are nevoie de un serviciu de curatenie Slobozia personalizat.

Etichete: firme curatenie Slobozia, firme curatenie.