You are here
Home >
660 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Slatina? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Slatina

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Manastirii nr. 44B, Slatina

Va punem la dispozitie personal calificat si instruit,echipamente profesionale de cea mai buna calitate -aspiratoare cu filtrare prin apa,aparat de curatat cu aburi,raclete profesionale …

Fara recenzii
0/5

Str. Theodor Burca nr. 18 , Slatina

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum recunoasteti o firma de curatenie Slatina de slaba calitate?

Aveti zeci de probleme in companie, dar serviciile de curatenie nu sunt una dintre ele? Minunat, nu este nevoie sa cititi mai departe. Dar pentru noi, restul, putem sa ne gandim ca doar cateva situatii majore vor cauza 80% din problemele pe care le avem cu firmele de curatenie. De ce este atat de important sa recunoastem unde derapeaza serviciile de curatenie Slatina?

Pentru ca, daca putem identifica exact unde apar problemele majore, putem lucra cu firmele de curatenie pe care le-am contractat pentru a reveni pe drumul cel bun, sau putem folosi aceste 5 situatii pentru a filtra potentialele firme de curatenie. Asadar, care sunt cele 5 lucruri care conteaza atat de mult incat absenta lor este semnul unei relatii bune cu o firma de curatenie?

1. Instruirea inadecvata

Una din cele mai bune metode de a elimina problemele pe care le aveti cu serviciile prestate de firma de curatenie Slatina pe care ati angajat-o este sa va asigurati ca aceasta intelege importanta instruirii angajatilor. Pentru a va oferi dumneavoastra si spatiului dumneavoastra servicii uniforme, eficiente, personalizate, firma dumneavoastra de curatenie trebuie sa aiba implementat un program formal de instruire pentru procesul de curatenie.

Un serviciu bun presupune angajati foarte buni, iar angajatii au nevoie de instruire eficienta pentru a fi buni in domeniu. Firma de curatenie pe care ati angajat-o trebuie sa ofere echipelor sale o instruire cuprinzatoare, conceputa astfel incat sa ajute personalul sa ofere servicii de calitate.

Fie ca sunteti in cautare de servicii de curatenie Slatina pentru cladiri medicale, industriale sau scoli, firma de curatenie aleasa trebuie sa ofere echipelor lor instruire tintita pe tipul dumneavoastra de imobil. Orice firma de curatenie va poate spune ca isi instruieste angajatii in mod eficient, insa poate sa va demonstreze acest lucru? Cele mai bune firme de curatenie va pot arata procesul lor de instruire si chiar documentatia care demonstreaza ca angajatii au parcurs efectiv o instruire eficienta.

2. Fluctuatie mare a personalului de curatenie

O fluctuatie mare a personalului in firma de curatenie Slatina poate fi un ucigas tacut al serviciilor de calitate, deoarece ati putea crede ca aceasta fluctuatie este strict problema lor, nu si a dumneavoastra. Desi e usor sa credeti ca dumneavoastra si imobilul dumneavoastra sunteti feriti de problemele de fluctuatie de personal ale firmei care va face curatenie, nu e asa. Cum poate fluctuatia crescuta de personal a firmei care va face curatenie sa dauneze imobilului dumneavoastra?

 • Reduce valoarea serviciului de curatenie ;
 • Poate duce la servicii de proasta calitate ;
 • Poate rezulta in sarcini neindeplinite in mod constant;
 • Afecteaza relatia construita intre personalul de curatenie si clienti;
 • Prea multi angajati noi inseamna echipamente avariate si materiale de curatenie irosite ;
 • O mare de fete noi in cladire inseamna chestiuni de securitate reale sau potentiale;
 • Creste costurile pentru serviciul de curatenie Slatina, costuri care probabil se vor rasfrange asupra dumneavoastra, clientul.

De unde apare aceasta fluctuatie masiva de personal? Poate proveni dintr-o serie de probleme precum: instruire inadecvata, o filtrare minima inainte de angajare, angajari ilegale / subcontractare, un management ineficient, inadecvat, si lipsa unor salarii si beneficii competitive.

Desi fluctuatia personalului tinde sa fie mai mare in cazul locurilor de munca cu salarii mici, care nu necesita o pregatire specializata, multi antreprenori din domeniu si-au dat seama cum pot reduce semnificativ fluctuatia personalului de curatenie. Incepand cu procesul de angajare, la modul in care isi instruiesc angajatii si pana la modul in care ii responsabilizeaza prin sisteme masurabile, aceste firme de curatenie Slatina atrag si reusesc sa pastreze angajati valorosi.

Etichete: firme curatenie Slatina, firme curatenie.

Top