You are here
Home >
1.277 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Sibiu? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Sibiu

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Podului nr.33, Sibiu

Noi suntem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra atunci cand este vorba de curatenie de calitate la preturi rezonabile. Avand in spate o experienta de peste 11 ani …

Fara recenzii
0/5

Targul Fanului nr. 2, Sibiu

Firmă cu experiență de peste 15 ani în domeniul curățeniei, este specializată în vânzarea de echipamente profesionale pentru curațenie, aspiratoare profesioanale, accesorii și soluții …

Fara recenzii
0/5

Str. Morilor, nr. 17A , Sibiu

Tassid Holding Sibiu oferă servicii de spălare şi dezinfectare cărucioare de cumpăraturi. Serviciile vor fi efectuate prin intermediul unui echipament fabricat in Romania, dotat cu tehnologie inovatoare…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce sa angajati o companie profesionista de curatenie din Sibiu

Unele companii din Sibiu ezita sa ia in considerare un serviciu de curatenie comercial pentru birouri si alte facilitati. In cele mai multe cazuri, acest lucru se datoreaza faptului ca nu doresc sa adauge costuri la bugetul lor. Companiile care nu angajeaza un serviciu de curatanie sunt obligate sa-si puna angajatii la aceasta treaba, sau pot alege sa angajeze un om de serviciu pentru a curata biroul si alte cladiri.

Cu toate acestea, desi astfel de alternative pot ajuta o companie sa evite plata serviciilor de curatenie, pe termen lung aceasta operatiune nu renteaza. Exista, de fapt, multe avantaje de cost pentru angajarea unei firme de curatenie Sibiu profesioniste. Iata doar cateva dintre ele:

Curatenia poate ajuta firmele sa atraga clienti noi

Fara indoiala, o firma de curatenie poate face o munca mult mai buna de intretinere a unui birou decât angajatii companiei – care, evident, nu sunt curatatori profesionisti. Cand companiile platesc tarife de curatenie pentru ca un profesionist sa se ocupe de cladirile lor, acestea se aleg cu un birou cu un aspect mai profesionist si mai interesant pentru potentiali clienti. Clientii care sunt impresionati de aspectul companiei sunt mult mai predispusi sa incheie o afacere cu compania respectiva decât daca biroul nu este perfect curatat. Pe termen lung, aceasta inseamna mai multe afaceri pentru companie, ceea ce face ca plata tarifelor catre firma profesionista de curatenie Sibiu sa merite.

Poate preveni pierderea angajatilor

Orice afacere stie ca aducerea unui nou angajat introduce costuri de formare si multe altele. Este mai bine sa pastrezi angajati calificati decât sa gasesti altii noi, deoarece exista intotdeauna costuri ascunse asociate cu instruirea noilor lucratori si aducerea acestora la zi cu politicile companiei. Procesul poate dura luni, ceea ce poate impiedica productivitatea.

Din fericire, plata tarifelor serviciilor pentru o firma de curatenie Sibiu comerciala profesionista este o modalitate de a preveni scaderea cifrei de afaceri. Angajatii care nu trebuie sa-si curete singuri birourile au mai multe sanse de a raporta satisfactie in activitatea lor, ceea ce ii face mai putin probabil sa plece si sa lucreze pentru o alta afacere.

Economisiti bani pentru costurile de angajare

Unele companii aleg sa angajeze un om de serviciu part-time sau full-time. In aceasta privinta, acest lucru poate parea mai putin costisitor decât plata tarifelor de curatare pentru birouri. Cu toate acestea, având in vedere costul de a oferi beneficii, de a obtine un inlocuitor in cazul in care omul de serviciu este bolnav, si asa mai departe, având un om de serviciu angajat nu este neaparat mai rentabil decât angajarea unei firme de curatenie Sibiu. Angajarea unui serviciu de curatare inseamna ca o companie evita sa plateasca beneficii pentru unul sau mai multi angajati, ceea ce poate economisi o multime de bani pe termen lung.

Un birou mai sanatos

Când lucratorii se imbolnavesc, productivitatea unei companii scade, cel putin temporar. Un curatator profesionist poate ajuta la reducerea numarului de boli la locul de munca. Atunci când companiile platesc tarifele serviciilor de curatenie Sibiu, primesc un serviciu care ofera curatare minutioasa, care ucide germenii in mod eficient si poate reduce imbolnavirile la birou.

In concluzie…

Angajarea unui serviciu de curatare comerciala este o sarcina importanta care nu trebuie tratata cu superficialitate. Pentru cele mai bune rezultate, proprietarii de afaceri si case trebuie sa se consulte cu prietenii, membrii familiei si colegii de afaceri pentru a obtine referinte si recomandari de companii profesioniste. In unele cazuri, puteti dori sa angajati servicii de curatenie Sibiu diferite pentru locuinta si birou.

Etichete: firme curatenie Sibiu, firme curatenie.

Top