Firme curatenie Sf Gheorghe – Servicii pt case, birouri si hale

435 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Sfantu Gheorghe? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Sf Gheorghe

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Stadionului nr. 7, Targu Secuiesc

SEdit Serv este o societate privata infiintata in anul 2004 si specializata in oferirea de solutii de curatenie complete atat pentru persoane fizice cat si pentru persoanele juridice…

Fara recenzii
0/5

Aleea Zefirului nr. 3, Sf. Gheorghe

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Str. 1 Decembrie 1918, Sf. Gheorghe

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

3 Semne pentru a identifica o firma de curatenie Sf. Gheorghe care trebuie evitata

1. Absenta unor sisteme eficiente de asigurare a calitatii

Serviciile eficiente, reactive, nu se intampla niciodata accidental, ci ca urmare a conceptului. Sistemele de asigurare a calitatii asigura un grad de incredere prin asumarea responsabilitatii. Cea mai eficienta practica pentru controlul calitatii in industria de curatenie sunt inspectiile.

Cele mai multe servicii de curatenie Sfantu Gheorghe nu folosesc doar inspectiile in mod regulat, ci si tehnologii pentru aplicatii, software si rapoarte pentru a comunica informatiile culese in cadrul inspectiilor rapid, persoanelor potrivite, pentru a optimiza serviciile oferite dumneavoastra, si pentru a rezolva prompt orice probleme.

2. Comunicarea defectuoasa

Comunicarea defectuoasa poate fi principala cauza a unei activitati de curatenie sub standard, a unei relatii incordate intre dumneavoastra si firma dumneavoastra de curatenie, si a unei lipse generale de satisfactie. Atunci, de ce gresesc atatea firme de curatenie Sfantu Gheorghe? Nu conteaza daca au cele mai bune produse de curatenie, sau echipamentele cele mai noi si o echipa gata sa se apuce de treaba, daca o firma de curatenie nu reuseste sa comunice eficient cu dumneavoastra, clientul, sau cu proprii angajati, pur si simplu nu vor putea sa ofere nivelul de servicii care ii face demni de o relatie profesionala de durata.

Poate firma care va face curatenie pune accentul pe lucrurile gresite. Sau poate aceasta nu face valva pe principiul ca lipsa reclamatiilor este un semn bun. Poate sunt ingrijorati de faptul ca daca va contacteaza, s-ar putea sa depuneti o plangere pe care o aveati in minte. Cu toate acestea, cele mai eficiente servicii de curatenie nu se vor feri niciodata de la a va cere feedback in mod constant, atat pozitiv cat si negativ. Ei stiu ca greseli se vor intampla, ca lucrurile trebuie ajustate uneori si, la finalul zilei, ei doresc sa fiti complet satisfacuti cu munca depusa de ei.

Asadar, stiti unde sa va indreptati cu reclamatiile pe care le aveti? Raspund reprezentantii serviilor de curatenie Sfantu Gheorghe rapid? Este informatia necesara distribuita lucratorilor din linia intai? Exista un numar de persoane in joc aici, dumneavoastra si persoanele care activeaza in spatiul dumneavoastra, lucratorii din linia intai si conducerea firmei de curatenie.

Daca exista lucruri pe care le comunicati firmei dumneavoastra de curatenie si care nu sunt comunicate mai departe personalului de curatenie, atunci calitatea serviciilor va avea de suferit. Iar acest lucru este incredibil de frustrant atunci cand ati comunicat aceeasi problema de mai multe ori, si continua sa ramana nerezolvata. Firmele de curatenie Sfantu Gheorghe cu adevarat eficiente au stabilit un sistem de comunicare, si vor utiliza și alte sisteme si modalitati de supraveghere, cum ar fi inspectiile si instruirile, pentru ca atat dumneavoastra cat si ei sa fie multumiti.

3. Lipsa unor sisteme si procese pentru furnizarea serviciilor promise

Majoritatea firmelor de curatenie vor sa furnizeze servicii eficiente, dar fara a aloca prea mult timp sau prea multe resurse in planificare si sisteme, aceste intentii bune sunt doar putin deasupra unor vise. Serviciile de curatenie eficiente necesita responsabilitate, iar responsabilitatea este asigurata prin sisteme care stabilesc rolul fiecaruia. Un serviciu de curatenie Sfantu Gheorghe eficient necesita tot atata gandire si strategie ca si orice alta afacere.

Serviciile de calitate nu se intampla accidental. Trebuie sa intelegeti ce inseamna un serviciu de calitate pentru clientul dumneavoastra, cum sa gasiti angajati valorosi si sa ii echipati pentru a reusi, si cum sa mentineti procesele functionand lin, cu masuri de asigurare a calitatii precum inspectiile. In cazul in care firma de curatenie Sfantu Gheorghe angajata nu stie cum sa faca aceste lucruri, nu poate furniza serviciul de curatenie la nivelul asteptat, chiar daca isi doreste asta cu adevarat.

Etichete: firme curatenie Sf. Gheorghe, firme curatenie.