Firme curatenie Ploiesti – Servicii pt case, birouri si hale

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Ploiesti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Ploiesti
Lamad Services SRL

Adresa: Str. Lapusneanu Alexandru nr. 28, Com. Brazi
Website: https://www.lamad.ro
Telefon: 0728.320-501
Email: office@lamad.ro
Pagina de Facebook: –


Elarom Clean SRL

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.elaromclean.ro
Telefon: 0765.078-199, 0744.334-493
Email: office@elaromclean.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Servicii-curatenie-Ploiesti-Elarom-Clean-813432945460928/


Florax SRL

Adresa: Bd. Republicii nr 191, bl. 3 C, sc A, ap 3, Ploiesti
Website: http://www.florax.ro
Telefon: 0735.311-481
Email: office@florax.ro
Pagina de Facebook: –

GreenStar Services SRL

Adresa: Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, Nr. 47, Ploiesti
Website: http://www.greenstar-services.ro/
Telefon: 0723.592-964
Email: contact@greenstar-services.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/greenstarserviciicuratenie/


Raza de Mai Consult SRL

Adresa:Blvd. Republicii nr. 191, Ploiesti
Website: http://www.bio-curatenie.com/
Telefon: 0740.609-508
Email: valiailenei74@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Bio.Curatenie/


Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

5 motive sa apelati la o firma de curatenie Ploiesti

 1. Profesionistii stiu cel mai bine — O firma de curatenie Ploiesti va intelege ce este necesar pentru ingrijirea corecta a numeroaselor suprafete din casa ta. Din pacate, nu exista niciun produs de curatare care sa poata fi utilizat pentru orice suprafata – si daca folositi un produs de curatare gresit pe o suprafata precum granitul, puteti provoca daune permanente.
 2. Profesionistii sunt asigurati corespunzator— Sigur, ati putea angaja o persoana sau o „doamna pentru curatenie” care sa vina sa va faca curat in casa pe mai putini bani, dar nu faceti decat sa va treziti cu o eventuala cerere de raspundere pentru propria asigurare. In cazul in care persoana se va  rani, veti fi responsabil. Si daca va deterioreaza proprietatea, nu vor avea asigurarea necesara (sau, cel mai probabil, fondurile) pentru a acoperi daunele. Un serviciu de curatenie Ploiesti profesionist va fi asigurat in mod corespunzator, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la raspundere daca scenariul cel mai rau devine realitate.
 3. Profesionistii au cele mai bune instrumente — Probabil nu aveti acces la echipamente grele si produse de curatare de calitate profesionista la care ar avea acces o companie profesionist de curatenie Ploiesti. Nu va mai trebui sa cheltuiti bani pentru produsele de curatare scumpe vandute in magazinele alimentare, care adesea nu sunt la fel de eficiente ca cele folosite de profesionisti. Instrumentele si echipamentele lor se pot ocupa de locuri de orice dimensiune rapid si eficient, economisindu-va bani pe termen lung.
 4. Musafirii sunt bineveniti— Sunetul soneriei nu va va speria si nu va veti intreba cand ati curatat ultima data baia pentru oaspeti. Daca aveti casa curatata in mod regulat de catre profesionistii de la firme de curatenie Ploiesti, nu veti fi jenat de saptamani de acumulare de mizerie in chiuvete, toalete sau pe podele. Sigur, este posibil sa fiti nevoit sa inlaturati dezordinea care se acumuleaza inevitabil, dar veti fi siguri ca oaspetii dvs. nu vor fi scarbiti!
 5. Familie fericita, viata fericita— Merita sa spunem din nou – cu cat dvs. si familia dvs. trebuie sa petreceti mai putin timp facand curat, cu atat mai mult va puteti concentra pe petrecerea unui timp de calitate impreuna, pe activitatile care     va plac. De asemenea, eliminarea sarcinii de a face curat va va oferi timp sa abordati alte proiecte, cum ar fi vopsirea dormitorului de rezerva sau cumpararea  mobilierului nou pentru living. Sau, puteti petrece mai mult timp afara, imbunatatindu-va spatiul de locuit in aer liber.

Angajarea unei firme curatenie Ploiesti s-ar putea simti ca o cheltuiala inutila, dar chiar va puteti permite sa NU angajati unul? Sentimentul de pace si bunastare pe care il aveti atunci cand intrati in casa curata este cu adevarat nepretuit.