You are here
Home >
444 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Piatra Neamt? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Piatra Neamt

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Comuna Alexandru cel Bun, nr. 272A

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Str. Mihai Viteazul bl. C1, demisol, Piatra Neamt

Suntem o echipă tânără și dinamică, pregătită să iți ofere servicii de curățenie profesionale utilizând cele mai performante echipamente și produse de pe piață…

Fara recenzii
0/5

Str. Dimitrie Leonida nr. 111, Piatra Neamt

Firma de curăţenie Perfect Clean Service oferă servicii de curăţenie în Neamţ, Bacău şi Suceava pentru apartamente, case/vile, birouri, spaţii comerciale, curăţenie industrială…
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Care sunt cele mai frecvente nemultumiri care pot aparea la adresa unei firme de curatenie Piatra Neamt?

O serie de nemultumiri din partea clientilor sunt inevitabile, iar firma de curatenie trebuie sa rezolve problemele clientilor cu raspunsuri proactive de fiecare data. Serviciile de curatenie trebuie sa se concentreze nu doar pe practicile standard din domeniu, ci si pe sistemele de lucru aplicabile fiecarui client.

O firma de curatenie Piatra Neamt ofera o gama variata de servicii, de la administrarea produselor de curatenie, programul fortei de munca si monitorizarea zilnica a activitatilor. Sa parcurgem cele mai des intalnite probleme care duc adesea la rezilierea contractelor daca nu sunt rezolvate urgent.

1. Neatentia la probleme de securitate

Furtul este o problema majora, care duce la pierderea increderii si sigurantei clientilor. Incidentele soldate cu furturi sunt deseori legate de disparitia obiectelor personale, a celor de birotica, a alimentelor si chiar a produselor de curatenie. In plus, sunt neglijate probleme legate de securitate, precum:

 • Incuierea usilor de acces dupa finalizarea sarcinilor;
 • Activarea alarmei;
 • Securizarea registrelor de prezenta si a inventarelor pe durata vacantelor mai lungi.

2. Calitatea fluctuanta a muncii

Multi clienti observa faptul ca unele servicii de curatenie Piatra Neamt incep intotdeauna impresionant, dar nu pot sustine cresterea relatiei profesionale. Acest lucru se poate pune pe seama neglijarii urmatoarelor probleme:

 • Neprezentarea membrilor echipei de curatenie la munca la timp;
 • Imposibilitatea de a respecta programari sau pregatiri preliminare inaintea unui eveniment important in weekend;
 • Finalizarea lucrarii sub presiunea timpului;
 • Probleme de personal si contracte care trebuie onorate imediat;
 • Resemnarea;
 • Lipsa motivatiei pentru imbunatatirea calitatii serviciului.

3. Lipsa initiativei pentru dezvoltarea carierei si contactul constant cu clientul

Dezvoltarea gamei serviciilor este un mod eficient pentru o firma de curatenie Piatra Neamt sa ramana competitiva. Clientii isi pot face o impresie gresita despre lucratorii care nu au atitudinea potrivita fata de munca. Mai mult, lucratorii cu aptitudini de baza, precum electricienii sau tamplarii pot creste valoarea de piata a firmei, precum si numarul de clienti potentiali.

Pentru a mentine o relatie continua cu clientii, serviciile de curatenie Piatra Neamt trebuie sa ia masuri proactive, cum ar fi:

 • Sa verifice starea lucrarilor lunar sau saptamanal;
 • Sa ia masuri disciplinare in cazul angajatilor care comit greseli;
 • Sa rezolve rapid problemele sesizate prin e-mail sau telefonic.

4. Probleme de comunicare nerezolvate

Problemele de comunicare intre clienti si firmele de curatenie par a fi o mare provocare. Pentru a rezolva acest lucru, firma trebuie sa faca vizite regulate in locatii, evaluari ale lucrarilor de curatenie, inventarul produselor de curatenie si rapoarte ale incidentelor. Mai mult, clientii trebuie sa poata contacta reprezentantul companiei deindata ce au fost sesizate probleme. Alte probleme de comunicare includ:

 • Insubordonarea lucratorilor fata de supraveghetorii lor;
 • Lipsa coordonarii cu administratorul cladirii in ceea ce priveste orarul de curatenie al cladirii.

O firma de curatenie Piatra Neamt poate fi o componenta esentiala in cresterea productivitatii unei companii, mentinand un mediu sanatos de lucru pentru personal. De aceea, alegerea unei companii trebuie sa fie bazata pe consecventa si dedicare, nu doar pe recomandarile primite.

Etichete: firme curatenie Piatra Neamt, firme curatenie.

Top