You are here
Home >
784 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Oradea? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Oradea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Blvd. Stefan ce Mare nr. 71, Oradea

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Calea Adevărului, nr. 51, Oradea

Trimitem echipa de curatenie complet pregatita pentru a curata in detaliu orice suprafata. Personalul nostru este insotit intotdeauna de un coordonator. Prestam servicii profesionale …

Fara recenzii
0/5

Piata 1 Decembrie nr. 3, ap. 10, Oradea

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Motive pentru care probabil aveti nevoie de o firma de curatenie Oradea

Daca ati luat vreodata in considerare ideea angajararii unui serviciu de curatenie, este posibil sa fi venit cu o lista de motive pentru care nu ar trebui: este un lux pe care nu vi-l puteti permite sau este un semn de lene. Dar v-ati gandit vreodata de ce ar trebui?

Subcontractarea curateniei casei dvs. este o modalitate de a va gestiona timpul mai eficient, si poate fi accesibila financiar, chiar si pentru cei cu buget redus.

Indiferent daca sunteti ocupat cu  familia si  cariera, sau doar doriti un ajutor ocazional in jurul casei, folosirea unui serviciu de curatenie Oradea nu este doar practic, ci este salvatoare. Iata cateva motive valide pentru care poate fi nevoie sa angajati ajutor:

 1. Lucrati full time
  Dupa un program de lucru de la 9 la 17, utilizarea timpului liber pentru curatarea casei va consuma energia ramasa si va limiteaza disponibilitatea de a va bucura de alte activitati. Este posibil sa nu aveti nevoie de curatenie zilnic, dar sa aveti o firma de curatenie Oradea care sa faca curat o data sau de doua ori pe luna va va oferi mai mult timp pentru a face lucrurile de care va bucurati sau aveti nevoie.
 1. Aveti o viata de familie ocupata
  Este greu sa gasiti timp sau energie pentru iesirile in familie si intalniri cand va petreceti timpul curatand, gatind si ingrijind copiii. Daca programul dvs. este deja coplesitor, pastrarea casei in ordine devine o sarcina descurajanta care poate avea un impact asupra casatoriei si sanatatii dvs.
 2. Va place sa va distrati
  Indiferent daca va pregatiti pentru un eveniment de anvergura sau pur si simplu aveti musafiri, nu trebuie sa adaugati curatenia la lista de activitati. Economisiti-va timpul si energia pentru petrecere angajand o firma curatenie Oradea pentru a va curata casa inainte si dupa eveniment. Chiar daca aveti doar invitati la cina sau pentru un weekend, stiind ca cineva se ocupa de curatenia casei va da sa timp sa va pregatiti pentru sosirea musafirilor si sa va bucurati de vizita.
 3. Nu stiti cum sa curatati
  Va amintiti de toate acele momente in care mama dvs. a incercat sa va invete cum sa faceti curat? Bun. Acum, va amintiti ce a spus de fapt? Asa credeam si noi J. A face curat nu inseamna doar a da drumul la aspirator. Exista sfaturi si trucuri pe care le invatati cu timpul sau experienta. Nu stiti cum sa va curatati casa? Angajati un serviciu de curatenie Oradea care sa va arate. Aceasta poate face curatenie de cateva ori pentru a va arata  cele mai bune metode. Dar fiti atenta: s-ar putea sa va placa cand angajatii firmei fac acest lucru, dar stati linistita – asta este in regula!
 4. Nu va place sa faceti curatenieCui ii place? Dar unii oameni sunt mai buni la acest lucru decat altii. Doar pentru ca a face curat  nu este punctul dvs. forte, nu inseamna ca sunteti lenesa. De ce sa va pierdeti timpul si sa faceti efort pentru ceva la care nu excelati, cand puteti avea pe altcineva care sa-l faca? Daca curatenia dureaza ore intregi si urati fiecare minut, angajati o firma de curatenie Oradea si dedicati timpul economisit astfel pentru ceva mai productiv. Daca a plati pe cineva  sa va faca curat  saptamanal va depaseste bugetul, gasiti pe cineva care sa curete mai temeinic o data pe luna. In acest fel, veti fi mai bine echipata pentru a mentine singura casa ordonata tot restul timpului.
 5. Aveti varstnici in familie
  S-ar putea sa nu doriti sau sa nu aveti nevoie de cineva pentru a va curata propria casa, dar parintii in varsta sau alte rude pot avea nevoie de ajutor. Pe masura ce oamenii imbatranesc, devine mai greu sa ai grija de treburile zilnice si de sarcinile de menaj. O locuinta dezordonata este un pericol pentru sanatatea persoanelor in varsta. O podea aglomerata poate cauza accidente, varstnicii putand sa cada, iar mancatul din vase murdare ii poate imbolnavi. Astfel , angajarea unei firme de curatenie Oradea devina ceva necesar. Insa, daca parintii dumneavoastra sunt in varsta si au nevoie de mai mult ajutor decat de curatenie, angajati un asistent pentru ingrijirea persoanelor in varsta care sa ii poata ingriji, sa faca comisioane si sa ofere servicii de curatare usoara in casa.

Etichete: firme curatenie Oradea, firme curatenie.

Top