Firme curatenie Giurgiu – Servicii pt case, birouri si hale

721 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Giurgiu? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Giurgiu

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. 1907 nr.54 B, Giurgiu

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Str. Tineretului bl. 206 sc. D, ap. 55, Giurgiu

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Blvd. CFR, bl. 32, Giurgiu

Raspunzand tendintei si solicitarilor de externalizare a serviciilor de curatenie, incercam sa ne ajutam clientii in implementarea solutiilor optime de cleaning …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Angajati o firma de curatenie Giurgiu si faceti o prima impresie deosebita cu biroul firmei Dvs

Cand oamenii pasesc in firma si biroul dumneavoastra, care este primul lucru pe care il vad? Vad receptia, desigur. Trebuie sa va straduiti sa faceti o buna prima impresie, cu o receptie curata a biroului dumneavoastra.

Fiecare firma este diferita, si e posibil ca majoritatea persoanelor sa nu vada nimic in afara de zona receptiei. Va cunoasteti afacerea bine, si stiti faptul ca receptia va lasa prima impresie. Nu puteti avea un birou impecabil, si sa lasati receptia aratand ca dupa furtuna, de aceea e indicat sa luati in calcul angajarea unui serviciu de curatenie Giurgiu.

Probabil zona biroului este una linistita, insa zona receptiei este constant aglomerata. Dupa cum am mai spus, fiecare tip de afacere este diferit, si trebuie sa va adaptati specificului clientilor. Daca zona de receptie este una cu mult trafic, are nevoie de atentie.

Puteti angaja o companie profesionista care sa se ocupe de curatenie pentru dumneavoastra. Poate ati depasit etapa in care unul din angajatii biroului se ocupa de curatenia receptiei, ocazional. O receptie curata este extrem de importanta.

Poate e timpul sa apelati la o firma de curatenie Giurgiu. Angajatii acesteia isi castiga traiul facand curatenie si fiind atenti la detalii. Ei se vor asigura de faptul ca atat zona receptiei cat si restul imobilului dumneavoastra sunt exact atat de curate cat trebuie sa fie. Ce doriti de la ei? Dumneavoastra hotarati, si puteti sa parcurgeti cladirea impreuna cu echipa de curatenie, aratandu-le ce doriti. Va trebui sa le aratati o singura data.

Puteti sa angajati un om pentru curatenie, dar va trebui sa platiti acea persoana sa fie prezenta in cladire multe ore. O echipa de la un servicii de curatenie Giurgiu poate veni periodic sa isi indeplineasca sarcinile.

In cazul in care aveti o zona cu trafic intens, unde se circula constant si se face mizerie, atunci un om de serviciu poate fi o idee buna. Din nou, trebuie sa va raportati la situatia dumneavoastra specifica.

Dar puteti sa fiti convinsi de faptul ca zona receptiei face prima impresie. Puteti intreba orice persoana care locuieste intr-o cladire de apartamente cu trafic intens. In zilele de vara cand turistii vin si pleaca, zona de receptie se murdareste. Oamenii care locuiesc acolo trebuie angajeze o firma de curatenie Giurgiu, altfel ajung sa aiba fel de fel de probleme. Nu vreti ca dumneavoastra sa aveti acele probleme.

Atunci cand oamenii pasesc in firma dumneavoastra si vad o receptie murdara, isi vor face imediat o prima impresie despre firma dumneavoastra. Insa, daca aveti o receptie curata, prima impresie va fi una placuta. Nu conteaza cum arata restul. Vor vedea o receptie murdara, si asta nu e bine. S-ar putea sa nu mai doressca sa vada nimic altceva, asa ca mai bine avitati acest tip de probleme apeland la servicii de curatenie Giurgiu.

Aruncati o privire in zona de receptie, si identificati elementele care trebuie curatate in mod constant. Ganditi-va la cat de des vreti ca aceste lucruri sa fie facute, pe baza intensitatii traficului din zona receptiei. Apoi va puteti consulta cu o firma de curatenie.

Angajatii de la firma de curatenie Giurgiu va vor comunica tariful pentru a curata zona in mod regulat. Apoi puteti taia aceasta problema de pe lista deoarece acum puteti conta pe faptul ca zona dumneavoastra de receptie va lasa o impresie placuta clientilor si consumatorilor.

Etichete: firme curatenie Giurgiu, firme curatenie.