You are here
Home >
681 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Galati? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Galati

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Al. Cernat nr. 106 bis, Galati

Firma de curatenie CIPACO Clean a reusit sa realizeze cu succes mii de interventii de curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie post constructor sau servicii specializate …

Fara recenzii
0/5

Str. Radu Negru nr. 13, Galati

Eurotopserv ofera servicii profesionale de curatenie, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist, aparatura moderna, tehnologie de lucru de ultima generatie si solutii ecologice …

Fara recenzii
0/5

Bdul. Dunarea nr. 19 A, Galati

VeroClean ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, o abordare noua în România , a igienei individuale si colective. Putem deveni partenerul dumneavoastra …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

5 Beneficii ale angajarii unei firme de curatenie Galati pentru spatii comerciale

Angajati mai fericiti

Mentinerea fericirii angajatilor ar trebui sa fie o prioritate de varf, iar adevarul este ca acestia vor fi, probabil, mult mai fericiti cand angajati firme de curatenie Galati profesioniste. Si cand angajatii sunt fericiti la locul lor de munca, ei nu se gandesc la schimbarea acestuia. Ei raman loiali companiei care ia in considerare bunastarea lor.

Reaprovizonarea permanenta cu consumabile

Anumite materiale de birou sunt utilizate in mod specific pentru curatenie si igiena, cum ar fi prosoape de mana de baie de unica folosinta, prosoape de hartie, solutie pentru curatarea ferestrelor, solutie pentru lustruirea mobilierului, saci de gunoi, dezinfectanti, sapun de mana, produse feminine si hartie igienica.

Aceste consumabile se epuizeaza in mod obisnuit la intervale neuniforme, complicand urmarirea si reaprovizionarea acestora. Aceasta este inca o sarcina pe care o firma de curatenie Galati v-o poate lua de pe cap.

O mai buna productivitate

Productivitatea si curatenia tind sa mearga mana in mana. Cand zona de lucru este curata si ordonata, productivitatea tinde sa creasca. De asemenea, aceasta conduce la mai putine distrageri si o mai buna concentrare.

Desi studiile au aratat riscurile aerului poluat, multi proprietari de afaceri nu isi dau seama cat de puternic este impactul aerului interior nesanatos asupra sanatatii angajatilor. Conform studiilor facute, s-a constatat ca aerul din interior este mai poluat decat aerul din exterior.

Aerul murdar, nesanatos diminueaza functia cognitiva umana. Acest lucru, prin urmare, echivaleaza cu o pierdere a productivitatii pentru afacerea dvs.

De ce sa nu apelati la un serviciu de curatenie Galati? Un birou curat lasa o impresie de durata clientilor dumneavoastra, insufla incredere inca de la inceput si lasa clientilor impresia de eficienta si de mare atentie la detalii.

Mai putine costuri administrative

Mai multe costuri administrative si neestimate inseamna mai putin profit, indiferent daca afacerea dvs. opereaza sau nu printr-un sistem de facturare orara. Din punct de vedere financiar, are sens sa angajati firme de curatenie Galati.

A va baza pe angajati si manageri pentru curatenie inseamna in esenta plata unor tarife salariale premium pentru ajutor de curatenie. Dar daca angajati o societate comerciala, veti plati un tarif de piata mai mic pentru a va mentine sediul afacerii curat.

Mai putine riscuri de raspundere

Atunci cand angajati un serviciu de curatenie Galati pentru spatii comerciale, beneficiati de curatatori cu experienta si cunostinte, si preveniti incidente care sa implice angajatii. Ganditi-va la asta. Ati angajat personalul dvs. pe baza setului de abilitati de afaceri.

Este posibil ca decizia sa nu se fi bazat pe capacitatea lor de a curata in siguranta un cuptor cu microunde sau de a dezgheta corect un congelator de bucatarie pentru birou. Chiar daca solicitati angajatilor doar sa curete bucataria biroului, cresteti incremental factorul de risc pentru accidente la locul de munca.

Raspunderea profesionala pentru ranirea si accidentele angajatilor este suficient de ridicata fara a genera mai multe riscuri cerandu-le angajatilor sa curete spatiile comerciale.

Acestea au fost doar 5 motive pentru care ar trebui sa angajati o firma de curatenie Galati pentru afacerea dvs. Cu toate acestea, nu toate societatile comerciale de curatenie sunt la fel de performante. Deci, asigurati-va ca investigati inainte de a angaja una.

Etichete: firme curatenie Galati, firme curatenie.

Top