You are here
Home >
1.490 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Focsani? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Focsani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Anghel Saligny nr. 8, Focsani

Fara descriere …

Fara recenzii
0/5

B-dul. Brăilei nr. 45, ap. 19, Golestii de Sus

Ofera servicii profesionale de curatenie de peste 10 ani, la preturi avantajoase. Datorita acoperirii nationale, in noi puteti gasi un partener de nadejde, indiferent de suprafata ce necesita a fi curatata.
Fara recenzii
0/5

Str. Prof. Gheorghe Longinescu nr. 4 , Focsani

Cu noi totul va fi mai curat. Oferim servicii de curatare profesionala la cele mai mici preturi. Mentionam ca in cadrul firmei activeaza o echipa de profesionisti, experti in …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce companiile de top aleg sa angajeze firme de curatenie Focsani

Baile curate ale unei cladiri de birouri spun multe despre afacerea dumneavoastra. Haideti sa cercetam impactul unor bai curate intr-o cladire de birouri. Cand ati intrat intr-o firma, doar ca sa descoperiti ca baile sunt ponosite si murdare? Uneori acestea sunt in asentimentul restului cladirii. In alte situatii, sediul unei companii poate fi destul de curat, chiar daca nu au angajat o firma de curatenie Focsani, insa baile arata dezgustator. Cand baile arata rau, aceasta impresie se poate extinde asupra intregii companii. Nu vreti ca asta sa fie impresia lasata oamenilor de catre biroul si firma dumneavoastra.

Baile trebuie sa fie curate, si nu e vorba doar despre impresia lasata. Sa incepem cu inceputul. Sa presupunem ca aveti un birou curat, dar baile sunt murdare. Angajatii folosesc baile tot timpul. Vor intra si vor iesi, si, inainte sa va dati seama, nici biroul nu va fi curat. Nu se prea poate sa aveti o parte a unei locatii curate, iar alta nu. Pe neobservate, intreaga cladire va fi murdara. Iata de ce un serviciu de curatenie Focsani este necesar in astfel de cazuri.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fiti perfectionist in ceea ce priveste baile sau toaletele, insa e nevoie sa fie perfect curate din alte motive. Una este sa fie biroul murdar, insa o baie murdara este complet neigienica. Nu doriti ca angajatii dumneavoastra sa se imbolnaveasca. Nu doriti nici ca acestia sa se planga. Si ganditi-va, din nou, la prima impresie lasata.

Sa zicem ca aveti un client important care vine in vizita. El sau ea se opresc la biroul dumneavoastra, si aveti o intalnire reusita. Biroul dumneavoastra arata bine, receptia arata bine, si totul este minunat din punct de vedere al impresiilor. Apoi clientul are nevoie sa foloseasca baia. El sau ea apare cu o privire nedumerita pe fata, si totul se poate prabusi mai departe? Desigur. Totul pentru ca nu ati dorit sa angajati o firma de curatenie Focsani.

Baile pot definitiva sau distruge eventuale afaceri? Sa nu ducem lucrurile in extreme, insa cu siguranta doriti sa pastrati curate baile din birou. Daca nu, dupa cum am discutat, exista diverse consecinte. In primul rand, nu vreti ca oamenii sa se imbolnaveasca. Doriti ca ei sa ramana sanatosi si productivi. Baile curate din birouri va ajuta sa indepliniti aceste scopuri. Si din nou, un birou curat nu va fi curat prea mult timp daca baile sunt murdare. Vor fi diverse tipuri de contaminanti care se imprastie.

Nici un alt spatiu nu creeaza mai multi microbi decat o baie. Aceasta este ideea de baza. Asadar, e logic sa incepeti cu baile atunci cand planuiti sa intretineti curatenia unui imobil. Are sens acest lucru? Puteti sa va puneti angajatii sa faca curatenie in birouri. Sau puteti sa angajati un serviciu de curatenie Focsani care sa se ingrijeasca de toate acestea.

Oricum, cineva trebuie sa curete baile. Puteti cere firmei de curatenie sa se concentreze pe bai, pe camera de recreere sau pe receptie. Orice le cereti sa faca in biroul efectiv poate fi un plus. Sau, dupa cum am mentionat, puteti angaja firma de curatenie Focsani sa faca toate treburile. Doar sa va asigurati ca va dati seama cat este de important sa aveti baile curate in firma dumneavoastra.

Etichete: firme curatenie Focsani, firme curatenie.

Top