Firme curatenie Deva – Servicii pt case, birouri si hale

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Deva? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie Deva
Acurat SRL

Adresa: Strada Cloşca nr. 15
Website: http://www.acurat.ro/
Telefon: 0725188099
Email: servicii.acurat@gmail.com
Pagina de Facebook:


FOREST CLEANING S.R.L.

Adresa: Aleea Armatei, Bl. 4, Sc. 1, Ap. 16
Website: http://www.servicii-curatenie.com/deva
Telefon: 0744439530
Email: dafinco@yahoo.com
Pagina de Facebook:


CLEAN OCEAN SRL

Adresa: Aleea Pacii nr. 13
Website:
Telefon: 0723333770
Email:
Pagina de Facebook:

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce sa angajati o firma curatenie Deva?

In curand temperaturile vor incepe sa creasca, iar vara va fi aici! Cei mai multi dintre noi vom astepta cu nerabdare sa avem familia si prietenii in vizita pentru a ne bucura de vremea calda impreuna. Poate ca ati putea sa planificati o intalnire mare sau un eveniment mai spontan? Totusi, pentru a va bucura de vara, ar trebui sa va asigurati, de asemenea, ca si casa dvs. este intr-o stare excelenta si pregatita pentru oaspeti.

De ce curatenie de vara profesionista?

Vara nu inseamna doar frunze verzi proaspete si flori mirositoare, ci necesita si curatarea mormanului de murdarie care atarna in jurul casei. Initial, s-ar putea sa para o sarcina mare, dar exista firme curatenie Deva profesioniste pentru care curatarea casei dvs. este o munca usoara – care va fi gata in cateva ore.

Profesionistii in curatenie sunt foarte bine instruiti pentru a va putea ajuta. Se poate spune ca beneficiile angajarii serviciilor de curatenie pot fi de neegalat. Sa aflam mai multe.

Curatenie organizata

Cand apelati la firme curatenie Deva, asigurati-va ca ii alegeti pe cei mai buni care nu va vor lasa locuinta dezordonata. Acesti profesionisti vor sterge multimea de praf care inconjoara ramele ferestrei, spaland podeaua bucatariilor si bailor, dezodorizand fiecare camera, facandu-le sa para si sa se simta proaspete si curate.

Metode testate

Amintiti-va, un simplu aspirat nu va va face casa impecabila. Pentru a freca, spala si a sterge excesul de grasime si murdarie din casa, este nevoie de multa munca manuala grea.

Pentru un om obisnuit sau un neprofesionist, acest lucru ar putea dura doua zile sau mai mult. Cu toate acestea, pentru firmele de curatenie Deva profesioniste, este doar o chestiune de ore pentru ca fiecare camera a casei tale sa straluceasca prin folosirea unor instrumente si  metode de curatare moderne.

Satisfactie garantata

Curatatorii de locuinte vor oferi clientilor satisfactia necesara cu privire la sosirile punctuale, curatarea impecabila, curatarea si pastrarea lucrurilor in ordine, fara a deteriora obiecte valoroase.

Servicii variate

Serviciile de curatenie Deva profesioniste nu se opresc la curatarea obisnuita a locuintelor si acopera toate aspectele legate de curatare, precum curatarea dupa schimbarea domiciliului, servicii de renovare, petreceri si multe altele. Le puteti angaja pentru toate nevoile dvs. de curatare, iar acestea vor veni la domiciliu la timp si vor finaliza eficient munca lasand in urma un spatiu de locuit mai luminos!

Economie de bani si timp

Nu mai trebuie sa va rupeti oasele, sa transpirati, sa urcati pe pereti si sa curatati ventilatoarele de tavan. Apelati la o firma curatenie Deva care va va respecta timpul si banii valorosi. Cand vine vorba de bani, acestia cer tarife decente, iar serviciile lor sunt foarte accesibile. Profesionistii vor lasa in urma o casa ingrijita, asigurandu-se ca banii cheltuiti nu vor fi deloc o problema.

Asadar, vara aceasta petreceti timp de calitate alaturi de prieteni si familie, relaxati-va, in loc sa va imbolnaviti curatandu-va casa dezordonata.