Firme curatenie Craiova – Servicii pt case, birouri si hale

1.022 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Craiova? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Craiova

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevard Dacia nr. 28, Craiova

Prestam servicii complete de curatenie si alpinism utilitar pentru: birouri, institutii, restaurante, hoteluri, hale industriale, showroom-uri, magazine, cabinete medicale si orice tip de locuinte …

Fara recenzii
0/5

Str. Georgescu Elie nr. 14 , Craiova

Suntem o firma specializata in prestarea de servicii complete de curatenie desfasurandu-si activitatea atat in domeniul privat cat si in cel public. Prin flexibilitatea serviciilor oferite …

Fara recenzii
0/5

Str. Calea Bucuresti 118 Craiova

Cu peste 4 ani de experienta in curatenia si intretinerea hoteliera, firma Sydney Cleaning se adreseaza persoanelor fizice si companiilor ce doresc ca spatiile lor sa arate impecabil …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Angajarea unei firme de curatenie Craiova – Care sunt principlale motive?

Sunteti ocupat

Exista un milion de motive pentru care programul dvs. este, probabil, plin. Lucrati ore lungi, aveti grija de familie, aveti un proiect de suflet pe care doriti sa-l realizati anul acesta … Indiferent de motiv, angajarea unie firme de curatenie Craiova care sa va ajute inseamna sa va lasati timp liber si sa faceti o pauza. Ceea ce va reduce automat stresul. Mai putin stres si o toaleta atat de curata incat sa lasati cainele sa bea din ea? Da, va rog.

Un profesionist va face o treaba mai buna decat dvs.

Prea dur? Ne pare rau, dar totusi … este probabil adevarat. Pentru ca in timp ce s-ar putea sa fiti expert la dat cu mopul sau un ninja la stersul prafului, adevarul este ca exista probabil lucruri pe care nici nu va bucurati sa le curatati (asa ca amanati) sau la care pur si simplu nu sunteti la fel de bun (la stergerea prafului de pe ventilatoarele de tavan sau la aspirarea sub pat). Dar, la fel cum va dati toata silinta la locul de munca, asta va face un profesionist de la un serviciu de curatenie Craiova atunci cand va veni sa va curete casa. Suna destul de dragut, nu?

Timpul inseamna bani

Da, va puteti curata singuri locuinta si puteti avea chiar si timpul necesar sa faceti acest lucru, dar o multime de servicii profesioniste de curatenie Craiova o vor face la un pret accesibil. Ceea ce inseamna ca puteti sta cu prietenii si familia, citi o carte, plimba cu bicicleta sau face orice mai degraba decat sa va petreceti intreaga zi cu mopul si aspiratorul in mana.

Butoane, manere si intrerupatoare

Ghiciti ce are mai multi germeni decat aproape orice alta parte a casei tale? Da, asa este. Este vorba de clante, manere de la dulap si intrerupatoarele de la lumina. Si totusi, fiti sincer: cat de des le curatati cu o solutie dezinfectanta? Probabil nu cel putin o data pe saptamana cum ar trebui … Vestea buna este ca o firma curatenie Craiova o va face pentru dvs.

Podelele Murdare

Aspiratul, maturatul, spalatul … Se pare ca nu conteaza cat de des o faceti, nu e suficient. Si e o treaba destul de ingrata. Cu toate acestea, daca aveti covor, parchet, gresie sau linoleum, o curatare temeinica a podelelor trebuie sa se intample cel putin o data la una pana la doua saptamani, pentru a elimina acumularea de murdarie de zi cu zi si a preveni adunarea acesteia. Din nou, acest lucru este desigur ceva ce ati putea sa faceti singur – dar nu e asta ideea, ci chiar vreti?

Va veti aprecia casa intr-un mod nou

La fel cum un sandwich are un gust de zece ori mai bun atunci cand il face altcineva, intr- o casa impecabila va simtiti de zece ori mai bine cand altcineva – adica o firma de curatenie Craiova – are grija sa fie curata si sclipitoare. Nu exista un sentiment mai placut ca atunci cand intrati intr-un spatiu imaculat si, stiind ca nu trebuie sa va apucati de lista interminabila de sarcini, va puteti intinde picioarele si bucura de sanctuarul dvs.


Etichete: firme curatenie Craiova, firme curatenie.