You are here
Home >
1.255 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Constanta? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Constanta

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Aurel Vlaicu nr. 125, Constanta

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Str. Dorobantilor nr. 31, Constanta

Firma Curatenie Niko Clean Construct Constanta prezinta o gama de servicii in domenii de curatenie, amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente …
Fara recenzii
0/5

Str. Insulei nr 47, Ovidiu , Constanta

10 ani de experienta in domeniul serviciilor de curatenie in Constanta. Servicii de curatenie in orice tip de spatii comerciale si industriale. Avem cele mai bune solutii …
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum recunoasteti un serviciu de curatenie de top din Constanta?

Intre munca, ingrijirea copiilor, si daruitul inapoi comunitatii, nu este de mirare ca multi oameni nu preau au timp sa se relaxeze – cu atat mai putin sa-si curete casele sau birourile. In loc sa indeplineasca singuri sarcina, multi proprietari de case si afaceri au apelat la angajarea unui serviciu de menaj pentru a raspunde nevoilor lor. Prin angajarea unui serviciu de curatenie, locuitorii si proprietarii de afaceri nu numai ca vor putea asigura un mediu curat, dar, de asemenea, vor putea economisi timp sau bani! Inainte de a angaja o astfel de firma, acestia ar trebui sa evalueze referintele si recomandarile pentru a asigura rezultate optime.

O casa si/sau un birou curat

In timp ce exista o serie de avantaje asociate angajarii unui serviciu de curatare comercial, mentinerea unei case sau a unui birou curat, ordonat, organizat este poate una dintre cele mai importante. Prin pastrarea unei case sau a unui birou curat, proprietarii pot preveni raspandirea bolilor si a infectiilor intre prieteni, membri ai familiei si potentiali clienti. In plus, un birou curat, ordonat prezinta o imagine a maturitatii si profesionalismului si poate fi o modalitate eficienta de a creste numarul de clienti si / sau suma de bani pe care sunt dispusi sa o cheltuiasca pentru un anumit produs. Atunci cand angajeaza un serviciu de curatenie, clientii ar trebui sa evalueze zonele din casa sau birou care au cel mai mare trafic, si, prin urmare, acestea ar trebui sa fie o prioritate pentru personalul de curatare. Dupa ce aceste zone au fost curatate, pot fi avute in vedere si alte parti mai putin utilizate ale casei sau biroului.

Intretinerea cladirii

Asigurarea intretinerii cladirilor este o sarcina importanta pentru multi oameni de afaceri. Prin angajarea unui serviciu de curatenie din Constanta, sarcina de a asigura intretinerea cladirilor poate fi indeplinita de profesionisti in domeniu, in loc de proprii angajati. In timp ce serviciile de curatenie sunt deseori dispuse sa indeplineasca o serie de sarcini asociate cu intretinerea cladirilor, cele mai frecvente includ golirea cosurilor de gunoi, curatarea geamurilor si curatarea covoarelor. Atunci cand angajeaza un serviciu de curatenie, angajatorii ar trebui sa discute zonele de interes din interiorul cladirii pentru a se asigura ca sunt vizate in mod regulat.

Mai mult timp liber

Mai mult timp liber in programul lor ocupat este un alt beneficiu important al angajarii unui serviciu de curatenie. Prin angajarea serviciilor de curatenie, oamenii ar trebui sa poata reduce dramatic timpul pe care il petrec pentru curatarea si intretinerea casei sau a biroului lor. In majoritatea cazurilor, serviciile profesioniste pot curata o casa sau un birou intr-o perioada de timp mult mai scurta decat ar fi nevoie pentru cineva care nu are experienta in domeniu. Prin urmare, proprietarii de case sau de afaceri pot petrece timpul care ar fi fost folosit anterior pentru a curata pe alte aspecte importante ale muncii sau vietii lor. Pentru a preveni conflictele de timp cand vine vorba de angajarea serviciilor de curatenie, clientii trebuie sa se consulte cu managerii comerciali si sa creeze un program de curatare specific.

Posibile economii financiare

Prin angajarea serviciilor de curatenie, clientii pot avea, de asemenea, posibilitatea de a obtine unele economii financiare. Desi nu exista nici un dubiu ca angajarea serviciilor de curatenie poate fi destul de costisitoare, cumpararea produselor chimice, instrumentelor de curatare si masinariilor cresc rapid cheltuielile. In unele cazuri, achizitionarea sau inchirierea acestor produse saptamanal poate depasi dramatic tarifele pentru angajarea unei companii de curatenie. Acest lucru este valabil mai ales cand compania de curatenie este angajata doar lunar sau bi-saptamanal. Pentru a limita cheltuielile atunci cand angajati servicii de curatenie din Constanta, proprietarii de case sau de afaceri pot compensa sesiunile de curatare platite prin angajarea serviciilor profesioniste de curatare in mod frecvent.

Etichete: firme curatenie Constanta, firme curatenie.

Top