You are here
Home >
1.411 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Cluj Napoca? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Cluj Napoca

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. 21 Decembrie nr 129/53, Cluj Napoca

Firma de curatenie Cluj ofera servicii profesionale de curatenie la o calitate impecabila pentru imobilul in care locuiti sau firma dumneavostra…

Fara recenzii
0/5

Str. Teleorman nr. 16, ap. 5, Cluj Napoca

Suntem o firma cu peste 7 ani de experienta pe piata de servicii profesionale si complete de curatenie pentru birouri, hale industriale si locuinte. Ne diferentiem prin cele ..
Fara recenzii
0/5

Nespecificat

Companie experimentata si dinamica, presteaza servicii profesionale de curatenie, igienizare si dezinfectie, intretinere, curatenie interioara si exterioara la standarde calitativ europene …
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce sa angajati un serviciu de curatenie din Cluj Napoca

Zilele in care actul de angajare a unui serviciu de curatenie era marca luxului si lenei sunt in urma. Jonglarea cu diferite aspecte ale vietii (construirea unei cariere, petrecerea timpului cu familia si prietenii si mentinerea casei fara pata in acelasi timp) devine incet din ce in ce mai provocatoare in vartejul in care traim, numit timpuri moderne.

Angajarea unei companii de curatare de incredere ar putea fi chiar mana de ajutor pe care o cautati, un serviciu de curatare de la care va puteti astepta sa va schimbe viata in bine. Ar trebui sa luati in considerare cu atentie toti acesti factori atunci cand alegeti o companie de curatenie. Și acum, iata cateva motive pentru a angaja un serviciu de curatare.

Aveti un loc de munca constant si solicitant

A lucra cu norma intreaga, supraincarcat cu sarcini si cerinte si a veni acasa la o chiuveta plina de vase murdare si o cada care are nevoie de spalare nu este ceea ce am numi un vis devenit realitate. Nu numai ca nu reusesti sa iti cureti destul de des casa, dar nici macar nu gasesti timpul necesar pentru curatarea ei! Vreti ca locuinta sa fie curata si ordonata, dar dupa atatea ore la birou simtiti ca v-ar prinde bine o pauza? Acesta este unul dintre cele mai des mentionate motive pentru a angaja un serviciu de curatare din Cluj Napoca si, daca v-ati regasit in timp ce cititi aceste randuri, aveti dreptate – v-ar prinde bine o pauza si o meritati!

Aveti un nou nascut si/sau o viata de familie activa

Sa fii parinte cu norma intreaga este un lucru minunat si merita sa te bucuri de fiecare minut, dar incercarea de a tine pasul cu ritmul activ al celor mici poate fi foarte obositoare. În momentul in care este ora lor de culcare, va simtiti epuizati si departe de a fi pregatiti sa faceti fata cosului de rufe, jucariilor imprastiate prin camera si cuptorului cu microunde care a avut un „accident” si acum are nevoie de o curatare profunda? Este timpul sa cautati ajutor, iar o companie de curatenie profesionista este exact ceea ce trebuie pentru a va lua o povara de pe umeri, lasandu-va timp pentru odihna si reincarcare. De fapt, dintre toate motivele pentru a angaja un serviciu de curatenie, un copil ar putea fi cel mai important.

Aveti nevoie de mai mult timp pentru dvs.

Sa fim sinceri, nu v-ati nascut doar pentru a plati facturile si a muri (si a petrece timpul ramas spaland podeaua din baie). Toata lumea merita o perioada de timp pentru sine, indiferent daca va fi petrecuta cu cititul, cumparaturile, vizionarea unui film sau o intalnire cu prietenii. Permitand unei companii de curatenie sa intre si sa preia treburile casei, lasandu-va ceva timp pentru a-l petrece oricum doriti, este unul dintre cele mai importante motive pentru a angaja un serviciu de curatare.

Nu sunteti un expert in ale curateniei

Cu totii avem punctele noastre forte si punctele slabe si poate curatarea nu este tocmai cel mai puternic atu al dvs. Totusi, va doriti o casa curata, ordonata, un spatiu in care dvs. si familia sa va simtiti confortabil? E timpul sa incepeti sa cautati o mana de ajutor.

Faceti economie – la toate!

Atunci cand optati pentru o companie profesionista de curatenie, nu doar economisiti timp pretios. De asemenea, economisiti bani, deoarece curatatorii profesionisti vor aduce propriile unelte de curatare de inalta calitate, scutindu-va de efortul de a le furniza. Cu o agentie de curatare din Cluj Napoca fiabila, obtineti un serviciu complet: pastrati-va timpul liber pentru ceea ce conteaza cu adevarat si bucurati-va de o casa curatata eficient si complet.

Etichete: firme curatenie Cluj, firme curatenie.

Top