You are here
Home >
2.038 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in orasul Dvs? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Buzau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Adaugati descrierea companiei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Bucuresti, Nr. 16 A, Focsani

Experienta de peste 19 ani, acoperire nationala, peste 900 de angajati, fiind pregatiti sa ducem pana la capat orice provocare in materie de servicii profesionale integrate …

Fara recenzii
0/5

Bd. Nicolae Balcescu nr.2, Buzau

Prin maniera flexibila de a intelege nevoile clientilor, dotarea de ultima ora, pregatirea permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea …

Fara recenzii
0/5

Aleea Insulei, bl. 133A, parter, ap 11, Buzau

Home Flex Cleaning este o companie specializata in curatenia profesionala atat pentru firme cat si pentru persoane fizice

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa companiei Dvs aici

Adaugati descrierea companiei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati compania dorita cu toate detaliile operatiunii.

Motive pentru care merita sa angajati firme de curatenie pt afacerea Dvs.

Birourile sunt locuri aglomerate unde angajatii lucreaza, interactioneaza unii cu altii, si unde toata lumea are nevoie de zone organizate si curate. Ca sa fiti siguri de igiena spatiului de lucru, apelati la firme de curatenie Buzau profesioniste.

Companiile care se ocupa de curatarea spatiilor comerciale pot reda frumusetea covoarelor, tapiteriei si nu numai. Si asta pentru ca au abilitatile, experienta si echipamentul necesar pentru a realiza acest lucru.

Iata 5 motive pentru care trebuie sa angajati un astfel de serviciu pentru afacerea dvs:

1.   Servicii de calitate

Nu toate firmele de curatenie sunt insa la fel. Veti avea nevoie sa va faceti temele inainte de a angaja una. In timpul interviului, puneti-le intrebari precum:

 • Care este procentul fluctuatiei angajatilor?
 • Sunteti asigurati?
 • Ce fel de formare au angajatii dvs?
 • Cum alegeti angajatii?
 • De cati ani functionati, si ce alti clienti similari serviti?


2.   Gama larga de servicii

Acele firme de curatenie pentru spatii comerciale de cea mai buna calitate ar trebui sa ofere o gama larga de servicii, cum ar fi:

 • Curatarea peretilor;
 • Curatarea tapiteriei;
 • Curatarea conductelor de aer;
 • Curatarea si restaurarea faiantei;
 • Curatarea draperiilor si a jaluzelelor;
 • Curatarea covoarelor.

3.  Rentabilitate

Este rentabil sa angajati firme de curatenie pentru afacerea Dvs, deoarece timpul pe care l-ati petrece cu curatarea spatiului poate fi mai bine petrecut fie lucrand, fie cu familia.

In plus, unor profesionisti le va lua de obicei o fractiune din timpul de care ati avea nevoie dvs. pentru a face munca singur. In plus, datorita expertizei si experientei lor, vor face lucrurile mai temeinic.

4.  Un aspect pozitiv si profesional

Ganditi-va la acest lucru: vizitati o companie care apeleaza la firme de curatenie, unde totul arata imaculat, miroase proaspat si este evident curat. Sau, o companie care are birouri pline de praf, covor patat, si cosurile de gunoi pline de cutii de carton de la mancarea livrata si hartie mototolita.

Imaginea pe care o proiectati clientilor este un factor important pentru succesul firmei dvs. Un aspect inteligent, curat si sanitar, cu aer care miroase proaspat si placut are un efect subtil asupra clientilor.

Un aspect de calitate inferioara, pe de alta parte, creeaza impresia ca afacerea dvs. efectueaza munca de calitate inferioara.

5.   Angajati sanatosi

Curatenia este strans legata de sanatate. Prin angajarea unei firme de curatenie Buzau care face o treaba excelenta, spatiul dvs. de afaceri va duce la angajati mult mai sanatosi si mai putine zile libere pe caz de boala.

In consecinta, aceasta poate duce la cresterea productivitatii. Majoritatea germenilor si bacteriilor se dezvolta bine intr-un mediu aglomerat. Cu cat aveti mai multi angajati, cu atat exista mai multi germeni si bacterii. Si cu cat sunt mai multi germeni si bacterii, cu atat este mai mare riscul de infectie si cu atat vor fi mai multe zile libere din motive de boala.

Top