You are here
Home >
1.054 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Buzau? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Buzau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Bucuresti, Nr. 16 A, Focsani

Experienta de peste 19 ani, acoperire nationala, peste 900 de angajati, fiind pregatiti sa ducem pana la capat orice provocare in materie de servicii profesionale integrate …

Fara recenzii
0/5

Bd. Nicolae Balcescu nr.2, Buzau

Prin maniera flexibila de a intelege nevoile clientilor, dotarea de ultima ora, pregatirea permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea …

Fara recenzii
0/5

Aleea Insulei, bl. 133A, parter, ap 11, Buzau

Home Flex Cleaning este o companie specializata in curatenia profesionala atat pentru firme cat si pentru persoane fizice

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

3 moduri de a va dezvolta firma de curatenie Buzau

Cu un cost de pornire redus si un numar scazut de firme mari pe pietele cheie, industria de curatenie pentru spatii comerciale si cladiri rezidentiale este o activitate lucrativa pentru afacerile mici. Desi industria este relativ imuna la recesiune, antreprenorii de succes stiu ca o promovare inteligenta si o crestere continua este esentiala pentru succesul si supravietuirea oricaror servicii de curatenie Buzau.

Fie ca va ganditi sa deschideti o firma de curatenie, sau doar aveti nevoie de un flux de idei proaspete, iata trei moduri in care va puteti creste firma de curatenie, conform recomandarilor jucatorilor de top de pe piata firmelor de curatenie, precum si a expertilor in administrarea afacerilor mici.

1. Imaginati-va ce fel de firma de curatenie Buzau va doriti

Cu totii demaram afaceri avand in minte un scop, dar pe masura ce zilele se transforma in luni si lunile in ani, adesea uitam scopurile si telurile noastre. Asa ca, pe masura ce va ganditi la dezvoltarea firmei dumneavoastra de curatenie, faceti un pas in spate si ganditi-va la cum arata si cum se simte afacerea visurilor dumneavoastra, si de ce este nevoie pentru a ajunge in acel punct.

Visul dumneavoastra poate fi reprezentat de clienti, angajati si proprietari fericiti – genul de aranjament care ofera stabilitate si satisfactii tuturor. Dar cum transformati acest vis in realitate? Totul incepe de la definirea clientului ideal.

2. Promovati ceea ce va diferentiaza de altii

Intr-o piata aglomerata, este esential sa va distingeti. Clientii vor sa stie ce puteti face pentru ei si alte servicii de curatenie Buzau nu pot. Incepeti prin a va evalua concurenta – ce fac acestia unic, nu doar prin mesajele transmise dar si in actiunile lor? Folositi Facebook, recenzii online, si recomandarile verbale pentru a asculta ce se spune in piata despre serviciile competitorilor dumneavoastra.

Ce nevoi nu sunt acoperite? Din punct de vedere al prestarii serviciului, s-ar putea sa fie nevoie de un accent mai mare pe utilizarea produselor ecologice, sau de programe flexibile de curatenie (seara si in weekenduri), si asa mai departe.

Comunicati foarte clar clientilor in ce mod va diferentiati, construind relatii mai apropiate prin intermediul promovarii. Puteti incepe un blog, sau puteti trimite buletine informative cu sfaturi legate de curatenie (doriti sa demonstrati ca sunteti un expert in domeniul dumneavoastra) sau cu prezentarea echipei dumneavoastra (biografiile sau videoclipurile sunt nemaipomenite), astfel incat clientii sa va cunoasca. Aceste informatii vor ajuta potentialii clienti sa se conecteze cu firma de curatenie Buzau, transformandu-se in clienti fideli mai tarziu.

3. Concentrati-va pe clienti in fiecare pas al ciclului de marketing

Multe firme mici sunt atat de implicate in administrarea zilnica a afacerii lor, incat rareori fac un pas inapoi sa se gandeasca la cum ii poate ajuta activitatea de promovare la cresterea afacerii. Aveti nevoie de un plan de actiune pentru activitatea de promovare pentru a va putea contura un traseu.

In acest sens, trebuie sa definiti ciclul de cumparare al companiei dumneavoastra. Cu siguranta aveti clienti potentiali si clienti actuali in fiecare etapa a ciclului – de la constientizare (clientii stiu despre afacerea dumneavoastra insa nu sunt siguri ce servicii de curatenie Buzau aveti de oferit) la descoperire si angajament (atunci cand incearca sa afle mai multe despre dumneavoastra si actioneaza intr-un mod care ar putea sau nu sa duca la o vanzare efectiva), pana la a atinge statutul de recomandare (cand sunt atat de multumiti, incat vor sa povesteasca tuturor despre dumneavoastra).

Desigur, exista si alti pasi intermediari, insa ideea este ca trebuie sa aveti un plan care se centreaza pe clienti in fiecare etapa a ciclului de cumparare. Desi anumite instrumente pot fi aceleasi, mesajele si actiunile pot fi diferite – o campanie de marketing direct ar putea fi potrivita pentru a indruma clientii potentiali pe pagina dumneavoastra web sa afle mai multe despre dumneavoastra, in timp ce clientilor aflati in faza de angajament le puteti face o oferta speciala ca stimulent pentru ca acestia sa angajeze firma de curatenie Buzau pe care o detineti.

Etichete: firme curatenie Buzau, firme curatenie.

Top