809 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 6 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in sectorul 6

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Timisoara, sector 6, Bucuresti

Art Pro Clean este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, etc…

Fara recenzii
0/5

Nespecificat

Suntem o companie prezenta pe piata serviciilor de curatenie din Romania incepand cu anul 2004. De atunci si pana in prezent am acumulat o vasta experienta in toate activitatile specifice …

Fara recenzii
0/5

Str. Pastorului, nr. 2, Bucuresti

Dispunem de o echipa tanara, eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum alegi o firma de curatenie sector 6

In cazul oricarei firme de curatenie sector 6 care vine acasa la tine, este recomandat sa urmezi cateva instructiuni. Asigura-te ca iei interviuri firmelor de curatenie pentru a stabili ce ai nevoie de la ei si care este costul.

1. Intervieveaza mai multe firme de curatenie inainte sa alegi

Inainte sa angajezi o firma, intervieveaza macar 3 firme sau persoane fizice care ofera servicii de curatenie in sectorul 6. Uita-te peste intrebarile de mai jos – le poti intreba intr-un interviu.

Asigura-te ca alegi firme cu recomandari, si suni la fiecare din ele. Totusi, o sa aiba mult acces in casa ta, de aceea trebuie sa fi comfortabil cu ei. Daca ofera informatii despre clientii anteriori, intreaba-i pe acei clienti cat de multumiti au fost de serviciile profesionale ale firmei respective in domenii precum:

 • Punctualitatea si orarul in care sunt disponibili;
 • Abilitatile de curatenie si echipamentul;
 • Atitudinea si etica muncii;
 • Profesionalism si incredere.

2. Intreaba despre furnizorul echipamentului de curatenie

Este normal pentru o firma de curatenie sector 6 sa ajunga la domiciliul tau echipata cu toate proviziile necesare pentru munca precum detergenti, bureti, maturi si aspiratoare. In unele cazuri, firma poate cere utilizarea materialelor clientului. In cazul in care familia ta are alergii, consulta firma de curatenie pentru a discuta despre produsele necesare.

3. Stabileste limite si asteptari clare cu privire la curatenie

Inainte de inceperea muncii, determina domeniul exact al serviciilor de care ai nevoie. De asemenea, s-ar putea sa vrei sa negociezi alte munci casnice care nu sunt incluse in rutina curateniei, precum spalarea hainelor. Noteaza toate acestea pe o hartie inainte de a apela la un serviciu de curatenie sector 6.

Ia in considerare crearea unei liste de asteptari si responsabilitati pe care le ai cu privire la serviciul de curatenie. Fii foarte specific/a si nu te astepta ca profesionistii sa stie ce gandesti tu.

4. Desemneaza zonele care trebuie curatate

Petrece-ti cateva minute pentru a analiza zonele pe care le vrei curatate regulat. Daca este important ca anumite zone sa fie curatate cu mai multa atentie, marcheaza-le. Informeaza firma de curatenie sector 6 despre necesitatile tale cu privire la spatiile prioritare.

Asigura-te ca gasesti o companie care este deschisa la cerinte personalizate. Inainte de fiecare vizita, asigura-te ca lasi o lista cu zonele problematice.

5. Afla daca exista un tarif specific tipului tau de locuinta

Tipul locuintei tale poate afecta vizitele firmei de curatenie. Locatiile cu parcare platita si portile cu cod pot crea bariere care ridica timpul calatoriei, asadar si costurile. Asigura-te ca iei in calcul toate problemele legate de locatie inainte de a alege firma. De asemenea, asigura-te ca locuinta ta este situata in zona serviciilor firmei de curatenie sector 6 pentru a evita costurile de calatorie in plus. Tine minte urmatoarele lucruri si fa-ti planul tinand cont de ele:

 • Garsonierele si apartamentele sunt locuinte cu mai multe unitati. Firma care presteaza servicii de curatenie poate sa iti ceara un tarif suplimentar pentru a intra in cladire sau complex.
 • Casele aflate in oras sau duplexurile au de obicei intrari directe din exterior. In orice caz, parcarea poate fi o problema pentru echipa de curatenie, in special daca casa ta face parte dintr-un complex.
 • Casele au de obicei intrari directe din exterior si parcari ample. In orice caz, unele case pot fi mari si sa faca parte dintr-o comunitate rezidentiala. Aceste probleme vor afecta serviciile de curatenie.

6. Discuta pretul serviciilor de curatenie din timp

Discuta aranjamentul tarifelor inainte de prima programare. Aceste servicii de curatenie sector 6 pot avea un sistem stabilit deja. Daca nu, poti deci daca vrei sa platesti dupa fiecare vizita sau lunar. Fii clar privind serviciile incluse si tarifele lor si daca se ridica asteptarilor tale.

Etichete: firme curatenie sector 6, firme curatenie.

Top