365 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 4 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in sectorul 4

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Oltenitei nr. 225, Bucuresti

Adan Cleaning este o companie de top care oferă servicii profesionale de curățenie, atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru instituții, birouri, spații comerciale, sedii de companii …

Fara recenzii
0/5

Str. Ion Heliade Radulescu nr. 8, Bucuresti

Cu o experienta de 14 ani in domeniul curateniei, am castigat increderea si respectul partenerilor nostri prin corectitudinea in relatiile de afaceri si calitatea serviciilor oferite…

Fara recenzii
0/5

Str Salaj nr 140, Bucuresti

Echipa noastra de profesionisti cu experienta poate curata spatiul dvs. exact asa cum va place de fiecare data.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Sfaturi utile pentru promovarea unei firme de curatenie sector 4

Uneori aveti impresia ca toata lumea cauta o firma de curatenie. Odata ce ati demarat chiar dumneavoastra afacerea, s-ar putea sa ajungeti sa va intrebati unde au disparut toti potentialii clienti, si cum puteti promova un serviciu de curatenie sector 4. Poate fi o provocare sa va dati seama cine are nevoie de servicii de curatenie, sa va ganditi cum sa ii gasiti, sa ii convingeti ca puteti sa indepliniti aceasta sarcina, sa le castigati increderea, si toti ceilalti pasi pe care ii presupune administrarea afacerii dumneavoastra.

Promovarea firmei dumneavoastra de curatenie

Demararea unei firme de curatenie sector 4 are multe avantaje. Spre exemplu, taxele unei afaceri la inceput de drum sunt in general mai scazute, nu este nevoie sa inchiriati spatiu pentru un birou, si nu aveti nevoie de cursuri speciale, sau de o licenta pentru a face curatenie in case. Acestea fiind spuse, exista anumite provocari cu care sigur va veti confrunta. Una din provocarile majore este identificarea si pastrarea clientilor. Cealalta provocare majora, odata ce puneti afacerea pe picioare, este identificarea si pastrarea angajatilor.

1. Distribuiti materiale promotionale

Multe persoane sunt in cautare de servicii de curatenie sector 4. De aceea, fluturasii publicitari sunt foarte eficienti pentru tipul dumneavoastra de afacere. Ii puteti posta in supermarketul local, centrul comunitar, sau oriunde exista un avizier.

Puteti de asemenea imprima materiale publicitare pe care sa le introduceti in cutiile postale ale persoanelor sau, daca aveti bugetul necesar, sa platiti pe cineva sa le distribuie din usa in usa. Asigurati-va doar ca nu uitati sa descrieti serviciile oferite, numele companiei, pretul si detaliile de contact.

2. Promovati brandul dumneavoastra pe retelele sociale

Retelele sociale (precum Instagram, Facebook si Twitter) sunt un mod grozav de a ajunge la oameni si de a promova firma de curatenie sector 4. Puteti folosi aceste retele pentru a tine la curent clientii actuali, sau ca un instrument pentru a atrage noi clienti. Pentru un plus de eficienta, este bine sa pastrati mesajele scurte si relevante. Pozele de tip “inainte” si “dupa” pot avea un impact semnificativ atunci cand vine vorba de promovarea unei firme de curatenie, asadar asigurati-va ca incepeti sa va construiti portofoliul.

3. Creati un program de recomandari

Orice firme de curatenie sector 4 pot beneficia de pe urma recomandarilor. Oferiti clientilor dumneavoastra un stimulent pentru a va recomanda prietenilor si familiei, luati in calcul crearea unui program de tipul “recomanda un prieten”, care rasplateste fiecare recomandare finalizata cu o vanzare. Spre exemplu, puteti oferi un cupon de reducere de 20% din urmatoarea sedinta de curatenie, sau doua ore gratuite atunci cand aduc trei prieteni ca si clienti.

Etichete: firme curatenie sector 4, firme curatenie.

Top