Firme curatenie sector 3

668 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 3 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Nespecificat

Oferim servicii complete de curatenie rezidentiala in apartamente, case sau vile, precum si servicii de curatenie in birouri, cabinete notariale, cabinete de avocatura, cabinete stomatologice …

Fara recenzii
0/5

B-dul. Theodor Pallady nr. 5, sector 3, Bucuresti

Gama completa de servicii de curatenie pentru firme si institutii. Profesionistii apeleaza la profesionisti! …

Fara recenzii
0/5

Str. Dealului nr. 13, Sat Darvari, Com. Ciorogarla, Bucuresti

Reprezentam o firma ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti, sectorul 3, reusind cu succes sa oferim servicii de intretinere si curatenie…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum sa gasesti o firma de curatenie sector 3 de calitate

1. Obtine recomandari de la familie si prieteni

Incepe prin a-ti intreba prietenii si familia despre serviciile utilizate de ei – recomandarile iti ofera o idee sincera despre firma – nu doar ce scriu ei pe site-ul lor web (sa fim sinceri, o firma poate scrie orice). Serviciile de curatenie sector 3 pot sa isi faca reclama pentru a parea minunate, credibile si cu experienta, dar o recomandare de la un prieten sau un membru al familiei sunt mai valoroase si mai realiste.

2. Citeste review-uri online

Oamenii multumiti nu scriu asa multe review-uri, spre deosebire de cei nemultumiti care se simt indreptatiti sa informeze lumea despre experientele lor oribile. Tine minte, de cele mai multe ori, acele review-uri provin de la oameni care considera situatia lor o oportunitate sa infloreasca povestea si sa distruga reputatia firmei. Daca o firma de curatenie sector 3 are doar review-uri oribile, este un semn rau, dar daca are review-uri bune si cateva negative este in regula. Nimeni nu este perfect.

Ai grija la firmele cu evaluari perfecte. Exista companii care platesc clientii ca scrie review-uri pentru ei, si care sunt mereu 100% perfecte. In ciuda acestui lucru, este o regula de aur sa eviti firmele cu evaluari perfecte, pe cele cu evaluari oribile, si sa le gasesti pe cele cu evaluari echilibrate.

3. Licenta, asigurarea si compensatia angajatiilor

Detine firma abilitatea de a acoperi orice daune facute casei tale, orice jaf sau alte injurii facute pe proprietate ta? Daca nu au aceasta asigurare, ai putea sa fi supus la furturi de bani, obiecte, daune ale casei sau muncitori raniti. Un serviciu de curatenie sector 3 trebuie sa iti spuna daca au aceasta acoperire, si sa iti ofere informatii despre politicile firmei in acest domeniu.

Acum, fii atent la cheltuielile cu un serviciu de curatenie pentru ca tarifele sunt mai mari pe ora sau pe vizita. In orice caz, asigurarea este de valoare, in special pentru ca lasi straini in casa ta, si ai putea fi luat la raspundere daca ceva merge rau – tine minte, traim intr-o lume controversata!

4. Experienta, afilieri si acreditari

De cat timp e activa pe piata firma de curatenie sector 3? Are compania premii, acreditari sau afilieri cu organizatii profesionale? Este recomandat sa te uiti si peste acestea pentru ca te asigura ca firma este de incredere si cu o reputatie buna.

5. Ofertele de servicii

Accepta compania cereri specifice sau au servicii fixe? Cat de detaliate o sa fie serviciile? Pe baza nevoilor tale, intreaba la ce nivel sunt serviciile oferite. Intreaba daca

  • le poti personaliza serviciile si poti angaja pe cineva sa iti faca treburile casnice pe baza nevoilor tale,
  • sau daca o sa primesti acelasi serviciu de fiecare data – dar netinand cont de nevoile tale
  • sau o combinatie din ambele.

Firmele de curatenie sector 3 ofera o varietate de optiuni; niciuna din ele nu este corecta sau gresita, dar trebuie sa o gasesti pe cea potrivita pentru stilul tau de viata si nevoile tale.

Etichete: firme curatenie sector 3, firme curatenie.