1.204 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 2 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Cele mai multe firme curatenie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in sectorul 2

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Alexandru Paulescu nr 35, sector 2, Bucuresti

va aduce un nou concept pe piata serviciilor de curatenie din Romania, concentrandu-se pe calitatea serviciilor de curatenie, pe seriozitate si pe satisfactia clientului. Daca …

Fara recenzii
0/5

Nespecificat

Servicii complete curatenie in apartamente, vile, birouri, spatii comerciale: sters praf, aspirare si maturare, stergere tocuri usi si ferestre, spalat geamuri, faianta, curatare obiecte sanitare …

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei vine aici

Apeland la firma de curatenie Pure Clean veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii …

Fara recenzii
0/5

Str. Avrig nr.26, sector 2, Bucuresti

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele firme curatenie vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Intrebari pe care sa le pui inainte sa angajezi o firma de curatenie sector 2

Inainte sa angajezi o firma de curatenie, e indicat sa pui cateva intrebari specifice, care au rolul de a te scuti de probleme nedorite:

Ce fel de servicii de curatenie ofera?

Fii specific cu privire la nevoile tale atunci cand contactezi servicii de curatenie sector 2. Majoritatea firmelor de curatenie ofera servicii normale precum aspirat si spalatul podelei, stergerea prafului, stergerea suprafetelor si curatarea bailor, desi nu o sa se ocupe de activitati precum aranjarea lucrurilor in casa, organizarea meselor, a bijuteriilor, mutarea mobilei grele, sau stergerea obiectelor costisitoare – decat daca sunt instruiti in acest sens (si platiti in plus).

Care este pretul serviciilor si daca serviciile suplimentare costa in plus?

Majoritatea firmelor de curatenie sector 2 incaseaza banii pe ore, dar unii pot oferi tarife fixe. Este normal pentru aceste companii sa doreasca sa vada locuinta inainte de a-si oferi serviciile – pentru a estima durata curateniei si costul. Asigura-te ca, in acelasi timp, casa ta este in conditiile normale, pentru ca cei care vin sa vada locuinta sa poate face estimarea cat mai precisa.

Asigura-te ca nu exista tarife suplimentare pentru anumite servicii. Unele firme de curatenie incaseaza tarife suplimentare pentru case cu animale de companie, tavan inalt, sau pentru curatenia profunda a locurilor murdare. Serviciile de curatenie sector 2 ar trebui sa te anunte dinainte daca casa ta face parte din aceste categorii, si trebuie sa platesti tarifele suplimentare.

Au propriile produse pentru curatenie, si daca da, ce tip de produse folosesc?

Trebuie sa-ti oferi propriile produse de curatenie pentru un curatator angajat individual, dar o firma isi aduce de obicei propriile produse. Trebuie sa intrebi ce produse folosesc, in special daca tu sau familia ta aveti diverse alergii sau detineti animale in casa.

Cum isi monitorizeaza angajatii?

Daca decizi sa apelezi la profesionisti, asigura-te ca locuinta ta este in siguranta prin a intreba firma de curatenie sector 2 cum isi monitorizeaza angajatii, si daca vei avea aceeasi echipa de fiecare data. Majoritatea firmelor trimit aceeasi echipa de fiecare data, dar exista mereu posibilitatea ca un angajat sa fie bolnav sau sa aiba liber, deci este important sa stii daca poti avea incredere in inlocuitorii lui.

Pot oferi recomandari ale clientilor cu privire la munca lor?

Intreaba firma daca iti poate oferi recomandari, sau cauta tu individual pe Internet. Un serviciu de curatenie sector 2 cu o reputatie buna trebuie sa poata oferi recomandari clientilor noi. Daca o companie nu ofera aceste informatii, este ceva in neregula cu ea.

Pot oferi dovada asigurarii?

Atunci cand angajezi o firma de curatenie sector 2, asigura-te ca iti ofera o copie a certificatului de asigurare sau contactul firmei de asigurari. Daca nu te lasa sa vorbesti cu firma lor de asigurari sau nu iti ofera documentele, acesta este un semn rau.

Etichete: firme curatenie sector 2, firme curatenie.

Top