1.057 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in sectorul 1 din Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Cele mai multe firme curatenie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in sectorul 1

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Tunari, Ilfov

Mondo Amariss este firma ta de curatenie la domiciliu cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Te asiguram ca iti facem casa, biroul sau spatiul tau comercial sau industrial sa …

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae G. Caramfil nr 32, sector 1, Bucuresti

Suntem o firma specializata in serviciile de curatenie profesionala, cu oferte flexibile adaptate tuturor cerintelor. Serviciile se adreseaza locuintelor, institutiilor, birourilor …

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Caramfil nr. 61C, sector 1, Bucuresti

Sinclea respecta tehnologiile originale in efectuarea diverselor operatiuni utilizandu-se o gama completa prin aparatura, substantele și procedeele respective…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele firme curatenie vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Metode inteligente de a va promova firma de curatenie sector 1

Demararea unei afaceri in domeniul curateniei este o idee excelenta. Achizitia echipamentelor si a resurselor necesare nu este foarte costisitoare. De asemenea, serviciile dumneavoastra se pot adresa atat locuintelor cat si birourilor. Cata vreme angajatii dumneavoastra fac o treaba fantastica, puteti atrage multi clienti si face profit.

Principala provocare a acestor fservicii de curatenie sector 1 este construirea unei baze de clienti puternice. Trebuie sa va transformati firma in cea mai buna optiune in materie de curatenie din zona. Nu concurati doar cu alte firme de curatenie. Trebuie de asemenea sa convingeti oamenii sa foloseasca firma dumneavoastra in loc sa faca ei insisi curatenie. Iata cateva metode inteligente de a va promova afacerea.

Construiti-va o pagina web

O pagina web profesionista poate ajuta potentialii clienti sa va gaseasca. Puteti descrie activitatea dumneavoastra, de ce ar trebui clientii sa va foloseasca serviciile, si chiar sa incasati banii online. Este un mod fantastic de a atrage persoane care altfel nu ar afla de firma dumneavoastra de curatenie sector 1.

Aveti nevoie de o pagina web care este usor de accesat si navigat. Paginile web profesioniste trebuie sa poate fi utilizabile pe orice program de navigat pe Internet, precum si pe telefoane smart si tablete. Un designer web profesionist va poate ajuta in acest demers. Exista chiar servicii care se concentreaza pe conceperea paginilor web dedicate firmelor de curatenie.

Puteti utiliza multe metode de promovare digitala pentru a aduce oamenii pe pagina dumneavoastra web. Acest lucru va va ajuta sa ii transformati in clienti. Veti dori sa studiati tehnici pentru SEO si content marketing.

Fluturasi publicitari

Publicitatea virtuala este la moda in zilele noastre. Insa pentru serviciile de curatenie sector 1, metodele traditionale de promovare se pot dovedi mai eficiente. Devreme ce veti activa cel mai probabil in zona apropiata, este usor sa ajungeti la clientii doriti.

Incepeti prin a investi in niste fluturasi prin care sa va promovati serviciile. Includeti si pretul serviciilor dumneavoastra – daca oamenii nu stiu cat costa, cel mai probabil nu se vor mai deranja. Asigurati-va ca includeti detaliile dumneavoastra de contact, pentru ca oamenii sa poata comanda serviciile dumneavoastra.
Pentru curatenia imobilelor rezidentiale, puteti imparti fluturasi din usa in usa.

Multe persoane cu un program incarcat vor fi bucurosi sa foloseasca o firma de curatenie sector 1 pentru a scapa de aceasta grija. Puteti de asemenea imparti fluturasi in cladirile de birouri sau chiar si in parcurile industriale. Puteti lasa fluturasi in cafenele, oficii postale sau ii puteti lipi pe stalpii de iluminat.

Abordarea directa a potentialilor clienti

Sa aduceti la cunostinta oamenilor serviciile pe care le oferiti, si apoi sa sperati ca vin spre dumneavoastra nu functioneaza mereu. Uneori este mai eficient sa fiti proactiv si sa abordati direct clientii pentru a le prezenta oferta de servicii de curatenie sector 1.

Apelurile telefonice catre potentialii clienti pot face minuni. Clientii casnici pot fi deranjati de abordarea directa prin telefon, insa puteti incerca aceasta abordare pentru birouri, magazine sau alte tipuri de firme. Puteti sa abordati si agentiile imobiliare. Acestea au frecvent nevoie de servicii de curatenie in multe imobile, asadar aceasta zona are un potential de profit ridicat.

Generati feedback pozitiv

Asigurati-va ca faceti o treaba excelenta pentru fiecare client. Acest lucru garanteaza faptul ca acestia se vor intoarce la dumneavoastra. In multe cazuri, acestia vor spune si altora despre serviciile dumneavoastra profesioniste.

Poate fi de ajutor sa solicitati o evaluare a serviciilor prin posta electronica. Puteti strange si afisa aceste evaluari pe pagina dumneavoastra web – acest lucru va creste prestigiul firmei de curatenie sector 1 si va atrage noi clienti.

Etichete: firme curatenie sector 1, firme curatenie.

Top