Firme curatenie Brasov

1.439 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Brasov? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Cele mai multe firme curatenie din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Brasov

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bdul. Saturn nr. 39, Brasov

Firma noastra executa servicii de curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, in apartamente, scari de bloc, vile, sedii de firme, showroom-uri si banci cu personal calificat …

Fara recenzii
0/5

Brasov (nespecificat)

Doriti aceea casa primitoare, relaxanta si plina de ospitalitate? Nimic mai simplu! In urma cererii dvs., vom trimite o persoana care va estima timpul necesar desfasurarii activitatii…

Fara recenzii
0/5

Strada Vulturului, nr. 22, Brasov

Suntem o companie specializata in domeniul serviciilor profesionale de curatenie, cu dorinta de a reusi sa raspundem celor mai exigente cerinte in materie de curatenie…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele firme curatenie vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

8 Motive sa angajati firme curatenie Brasov

Va ganditi sa folositi niste ajutoare la sarcinile de curatenie? Nu pierdeti ideea. Aceste motive pot sa va intareasca intentiile.

Economie la provizii

Cele mai multe fime curatenie Brasov se ofera sa aduca propriile produse. Acest lucru inseamna ca puteti economisi pe toate spray-urile si solutiile de curatare. În acelasi timp, nu trebuie sa va mai faceti griji ce solutii sa cumparati pentru petele dificile.

Economisiti timp

Imaginati-va cat de mult timp va trebuie pentru a face curatenie. Daca aveti o casa mare, faceti probabil o camera pe zi sau o sarcina pe zi (sters praf, aspirat, spalat podelele). Pana la urma, sfarsiti prin a face curatenie in fiecare zi. Majoritatea firmelor curatenie Brasov va ofera o casa curata intr-o singura zi. În timp ce menajerele isi fac treaba, va puteti relaxa, dormi sau lucra.

Economisiti bani

Cat castigati pe ora? Acum ganditi-va cu cat platiti menajerele de la agentiile de curatenie a locuintelor. Probabil castigati mai mult. In schimb, va petreceti timpul liber facand treaba lor. Curatatorii de case profesionisti pot face treaba de doua ori mai repede si de trei ori mai bine decat dvs. Asa ca lasati-o pe mana lor.

Salvati-va nervii

Va place sa faceti curat? Desigur ca nu! Altfel nu v-ati fi gandit sa angajezati firme curatenie Brasov. De ce sa va fortati sa faceti ceva ce urati cand altcineva o poate face cu bucurie pentru dvs? Dupa cateva saptamani de eliberare de sarcinile enervante de curatenie, veti observa cat de bine va simtiti.

Nu puteti sa o faceti

Unele sarcini de curatenie sunt prea dificile pentru o persoana care nu stie ce sa faca. De exemplu, curatenia post- constructii poate fi prea complicata pentru proprietar. Nu are rost sa cumparati aparate speciale pentru spalarea cu jet puternic sau sa va fortati spatele ridicand resturi grele.

Vreti rezultate de durata

Lucrari atat de complicate, cum ar fi spalarea cu jet puternic la domiciliu, nu trebuie efectuate mai des de o data sau de doua ori pe an. Facand-o pe cont propriu, puteti vedea un efect rapid, dar nu va dura.

Angajati un profesionist cel putin o data pentru a vedea cat timp mai raman intacte rezultatele unei curatari profesionale. Acelasi lucru este valabil si pentru curatarea post-constructie. Ștergerea teritoriului este grea si probabil veti lasa ceva in urma „pentru mai tarziu”. În schimb, profesionistii fac astfel de curatari o data si bine.

Sunteti obosit

Fie ca este vorba de curatare post-constructie, sters praful sau aspirare, pana la sfarsitul zilei puteti fi foarte obosit. Curatarea casei toata ziua este o modalitate trista de a va petrece weekendul. Probabil ca aveti multe alte lucruri grozave de facut in zilele libere.

Vreti o casa care sa straluceasca de curatenie

Nu puteti evita complet curatarea locuintei daca angajati o menajera din Brasov, dar intre vizitele acesteia, va trebui doar sa retusati ici si colo pentru a avea o casa care sa straluceasca cu adevarat.
Acelasi lucru este valabil si pentru sarcinile mai complexe.

Etichete: firme curatenie Brasov, firme curatenie.