You are here
Home >
1.053 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Braila? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Braila

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Octav Doicescu nr. 4 , Braila

Servicii de curatenie generala, dupa constructor, de intretinere, curatat geamuri, curatat covoare si mochete, curatat tapiterie, curatat jaluzele verticale …

Fara recenzii
0/5

Str. Micsunelelor, Nr. 4 , Braila

Cu un personal profesionist, cu o mare experienta in domeniul curateniei, Confident Servofera servicii de curatenie profesionale, pentru segmentul rezidential – vile …

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 323, Braila

Aceasta firma nu are descriere…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate de orice firme curatenie includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele firme curatenie vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

6 Motive pentru care investitia intr-o firma de curatenie Braila merita toti banii

Este convenabil si va ofera mai mult timp pentru a va ocupa de propria afacere

Cine n-ar avea nevoie de mai mult timp pentru a termina toate sarcinile? De cate ori v-ati gandit ca ziua nu are destule ore? Uitati un mod simplu de a avea mai mult timp pentru a face toate acele lucruri care asigura succesul afacerii dvs. Lasati curatenia in seama profesionistilor de la firme curatenie Braila si bucurati-va de o afacere mai curata si mai proaspata.

Majoritatea angajatilor nu vor sa se ocupe de curatenie

Sa spunem lucrurilor pe nume, majoritatea dintre noi prefera sa faca lucrurile la care se pricep cel mai bine. Dupa o saptamana plina la birou, angajatii dvs. probabil ca nu vor sa faca curat dupa ei. Nu vor sa lucreze la birou toata saptamana iar apoi sa trebuiasca sa dea cu mopul si sa curete si toaletele. In plus, ei trebuie sa-si curete masina, garajul, curtea si propria casa. Are sens sa-i lasati sa faca lucrurile la care se pricep cel mai bine si nu sa le cereti sa indeplineasca sarcini care sunt mai bine lasate in seama cuiva care este profesionist.

Un birou dezinfectat in mod corespunzator inseamna mai putine zile libere pe caz de boala pentru angajati

Un spatiu de lucru curat si dezinfectat inseamna mai putini germeni, mai putine raceli si gripe, probleme respiratorii sau alergii, deci mai putine zile libere din motive de sanatate pentru angajati, ceea ce creste productivitatea si cifra de afaceri.

Un birou curat face o impresie buna clientilor

Ati intrat vreodata intr-un restaurant si ati observat mancare sub masa? Cum va simtiti cand folositi o toaleta publica si miroase ingrozitor? Ce reactie aveti cand deschideti usa si intrati intr-o firma, insa observati pete pe sticla, mirosuri neplacute, murdarie si dezordine? Pe de alta parte, cum va simtiti cand vizitati o afacere care are birouri impecabile?

Cele mai serioase firme curatenie Braila au un orar flexibil pentru a fi mai convenabil pentru dvs.

Un serviciu de curatenie profesionist se da va peste cap sa se muleze pe programul care functioneaza cel mai bine pentru dvs. Toata lumea are de castigat dintr-un program de curatenie regulat si un contract. Pentru firma curatenie inseamna o operatiune in plus iar pentru proprietarul afacerii inseamna sa nu-si mai faca griji in legatura cu curatenia. Un profesionist cu un contract regulat este mai de incredere si invata sa faca treaba cum trebuie de fiecare data.

Cand folositi firme curatenie Braila care sa mentina locatia impecabila, moralul angajatilor creste

Cat de important este sa aveti angajati fericiti? Studiile arata ca moralul angajatilor dvs. are un impact direct asupra eficientei si productivitatii lor. Cei mai importanti factori care contribuie la moralul angajatilor sunt relatia cu colegii si starea de lucru la locul de munca. Este clar ca promovarea unui mediu curat si dezinfectat in mod constant poate duce la imbunatatirea moralului si a productivitatii companiei dvs.


Etichete: firme curatenie Braila, firme curatenie.

Top