You are here
Home >
921 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Botosani? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Savenilor nr. 52, Botosani

Societatea a devenit un brand recunoscut pe piata de profil din Botosani prin experienta si profesionalismul dovedite de-a lungul timpului, prin calitatea produselor si serviciilor oferite…

Fara recenzii
0/5

Aleea George Enescu, Nr. 5 , Botosani

Pentru servicii de curatenie la domiciliu in Botosani, apelati cu incredere la Red Admir. Firma noastra ofera servicii personalizate, pentru curatenie generala si de intretinere …

Fara recenzii
0/5

Str Duzilor nr 11, bl M4, Dorohoi

Aceasta firma nu are descriere…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum sa alegi o firma de curatenie Botosani pentru afacerea ta

Mentinerea unui mediu curat si sanatos la birou este esential pentru succesul unei afaceri. Majoritatea firmelor prefera sa angajeze servicii profesionale de curatenie pentru a se ocupa de acest lucru in detrimentul angajarii unui om de serviciu cu norma intreaga. Un serviciu de curatenie sector Botosani va veni de obicei dupa orele de lucru pentru a curata toate zonele biroului tau. Poti sa gasesti o multime de firme de curatenie in orasul tau, trebuie doar sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Chiar daca doresti sa economisesti bani, firma cu tarifele cele mai mici nu este mereu cea mai buna oferta.

1. Pret

Obtine cotatii de pret de la firmele din zona ta. Firmele o sa iti viziteze biroul pentru a estima cantitatea de munca. Dupa ce primesti cotatia, cere o lista detaliata cu serviciile pe care le ofera. Majoritatea vor oferi servicii precum aspirarea si spalarea podelei, curatarea si dezinfectarea bailor, precum si stergerea prafului. Unele firme de curatenie Botosani pot oferi curatarea covoarelor de cateva ori pe an, dar acest lucru poate sa nu fie inclus in pretul cotat.

2. Asigurare

Cere dovada asigurarii. Vrei o firma de curatenie care are asigurare pentru a fi sigur ca nu esti responsabil daca o persoana din echipa de curatenie se raneste in timpul serviciului.

3. Contract

Citeste contractul. Multe servicii de curatenie Botosani o sa doreasca sa semnezi un contract, legandu-te de serviciul lor pentru un anumit timp. In orice caz, ai nevoie de o solutie de rezerva daca nu esti fericit cu serviciile oferite de firma. De exemplu, e preferabil sa cauti o firma care ofera o perioada de proba, sau una care ofera servicii de pe o luna pe alta, nu una cu un contract minim pe un an.

4. Experienta

Examineaza experienta firmei. Unele firme au ani de experienta, ceea ce inseamna ca au un sistem de curatenie si sunt confortabili sa rezolve orice problema legata de curatenie. Daca ai de ales intre mai multe firme, alege-o pe cea cu mai multa experienta.

5. Recomandari

Cere recomandari companiei – o firma de curatenie Botosani calitate iti va oferi referintele clientilor. Contacteaza aceste persoane si intreba-le daca au fost fericiti de serviciile prestate de aceasta firma.

Etichete: firme curatenie Botosani, firme curatenie.

Top