Firme curatenie Botosani

806 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Betty Flora & Rebeca

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Botosani? Betty Flora & Rebeca este aici pentru a va servi la cele mai inalte standarde de calitate, si la preturi avantajoase.

Firme noastra ofera servicii profesionale de curatenie la domiciliu (case, apartamente, vile, garsoniere etc) si in spatii de birouri. Ne place sa onoram comenzile în cel mai scurt timp si sa lucram doar cu produse profesionale. Satisfactia clientului este pe primul loc in topul prioritatilor noastre.

 

Date de contact

Botosani

Persoana de contact: Melinte Florentina

Telefon: 0371780881

Sau cereti oferta de pret online

  Cum sa alegi o firma curatenie Botosani pentru afacerea ta

  Mentinerea unui mediu curat si sanatos la birou este esential pentru succesul unei afaceri. Majoritatea firmelor prefera sa angajeze servicii profesionale de curatenie pentru a se ocupa de acest lucru in detrimentul angajarii unui om de serviciu cu norma intreaga. Angajatii unui serviciu de curatenie vor veni de obicei dupa orele de lucru pentru a curata toate zonele biroului tau. Poti sa gasesti o multime de firme de curatenie in orasul tau, trebuie doar sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Chiar daca doresti sa economisesti bani, firma cu tarifele cele mai mici nu este mereu cea mai buna oferta.

  1. Pret

  Obtine cotatii de pret de la firmele din zona ta. Firmele o sa iti viziteze biroul pentru a estima cantitatea de munca. Dupa ce primesti cotatia, cere o lista detaliata cu serviciile pe care le ofera. Majoritatea vor oferi servicii precum aspirarea si spalarea podelei, curatarea si dezinfectarea bailor, precum si stergerea prafului. Unele firme curatenie Botosani pot oferi curatarea covoarelor de cateva ori pe an, dar acest lucru poate sa nu fie inclus in pretul cotat.

  2. Asigurare

  Cere dovada asigurarii. Vrei o firma de curatenie care are asigurare pentru a fi sigur ca nu esti responsabil daca o persoana din echipa de curatenie se raneste in timpul serviciului.

  3. Contract

  Citeste contractul. Multe servicii de curatenie Botosani o sa doreasca sa semnezi un contract, legandu-te de serviciul lor pentru un anumit timp. In orice caz, ai nevoie de o solutie de rezerva daca nu esti fericit cu serviciile oferite de firma. De exemplu, e preferabil sa cauti o firma care ofera o perioada de proba, sau una care ofera servicii de pe o luna pe alta, nu una cu un contract minim pe un an.

  4. Experienta

  Examineaza experienta firmei. Unele firme au ani de experienta, ceea ce inseamna ca au un sistem de curatenie si sunt confortabili sa rezolve orice problema legata de curatenie. Daca ai de ales intre mai multe firme, alege-o pe cea cu mai multa experienta.

  5. Recomandari

  Cere recomandari companiei – cele mai multe firme curatenie Botosani calitate iti vor oferi referintele clientilor. Contacteaza aceste persoane si intreba-le daca au fost fericiti de serviciile prestate de aceasta firma.

  Alte informatii utile

  Cele mai frecvente zone curatate de o firma de curatenie includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

  Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

  Etichete: firme curatenie Botosani, firme curatenie.