You are here
Home >
769 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Bistrita? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Bistrita

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Av. M. Berbecariu, Bistrita

Oferim servicii profesionale de curatenie avand o experienta de peste patrusprezece ani in acest domeniu, detinand contracte pe termen lung in diferite locatii din tara…

 

Fara recenzii
0/5

Piata Mica nr. 13, Bistrita

Timpul castigat apeland la firma noastra este mai important decat ceea ce veti plati pentru a avea casa curata. Folosim solutii de curatenie profesionale, aparate de ultima…

Fara recenzii
0/5

Aleea Heniu nr. 8 C, Bistrita

Aceasta firma nu are descriere…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum sa alegi o firma de curatenie Bistrita pentru locuinte

Daca dezordinea din casa ta te streseaza dar nu ai timpul sau rabdarea sa faci curatenie, atunci ia in considerare angajarea unui serviciu de curatenie Bistrita care sa faca treaba pentru tine. Inainte sa faci asta, foloseste aceste sfaturi pentru a angaja cea mai buna firma de curatenie pentru tine si casa ta – o investitie buna pentru a-ti mentine locuinta in stare perfecta.

Primul lucru pe care trebuia sa il hotarasti este daca alegi o firma de curatenie sau o persoana fizica care presteaza servicii de curatenie.

Persoanele fizice autorizate

O persoana fizica poate oferi servicii personalizate de curatenie Bistrita, este mai usor sa o cunosti, sa ii dai instructiuni specifice despre cerintele tale cu privire la curatenia in casa si te vei simti mai relaxat atunci cand este in casa ta langa obiectele de valoare si cele care de deterioreaza usor.

In orice caz, tine minte ca angajarea unei persoane fizice sa iti curete casa are ca efect responsabilitatea ta de a achizitiona produsele de curatenie (depinde de contract), si nu strica sa ai o asigurare impotriva posibilelor daune.

Firmele de curatenie

O firma de curatenie Bistrita pentru locuinte este o alegere buna daca vrei munca terminata mai rapid – pentru ca ei trimit echipe de angajati pentru serviciile de curatenie. O firma se muleaza pe orarul tau. Mereu o sa fie angajati de rezerva, de aceea echipele nu intarzie, si solicitarile tale nu sunt anulate.

Desi este mai rapid si mai de incredere, o firma de curatenie Bistrita poate sa aiba sau nu timpul necesar pentru curatenie profunda sau pentru a asculta instructiunile tale specifice. In orice caz, o firma isi asuma de regula responsabilitatea pentru orice accidente sau daune financiare petrecute la tine in casa.

Alege pe cine angajezi

Recomandarile prietenilor si a familiei pot sa te ajute cel mai mult atunci cand cauti o firma de curatenie sau un serviciu individual cu o reputatie buna.

Review-urile online pot sa fie de folos, dar tine minte ca nu pot sa explice situatii specifice asa ca fii atent. Un serviciu de curatenie Bistrita care se ocupa de o casa cu 4 camere intr-o ora poate nu face o treaba buna din caza limitei de timp, dar poate face o treaba excelenta in curatarea unui apartament cu doua camere in aceeasi durata de timp.

Etichete: firme curatenie Bistrita, firme curatenie.

Top