Firme curatenie Baia Mare

910 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Baia Mare? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Baia Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Victor Babes nr. 36 , Baia Mare

Curatenia face parte din principalele criterii de evaluare a unei firme, institutii sau partener de afaceri: „Nu avem a doua sansa de a crea prima impresie’’. Fatadele, ferestrele …

Fara recenzii
0/5

Strada Hortensiei nr. 4 , Baia Mare

Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul serviciilor de curatenie, prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului …

Fara recenzii
0/5

Cladirea X Office Center, str. George Cosbuc nr. 24A , Baia Mare

Suntem platiti pentru ceea ce facem, deci vom furniza cele mai bune servicii. In plus, suntem şi instruiti in ceea ce facem, deci randamentul nostru este maxim. Stim unde sa …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Beneficiile colaborarii cu o firme de curatenie Baia Mare

 

Companiile de curatenie vor reaproviziona automat cu consumabile

Ati ramas vreodata fara hartie igienica sau pahare de hartie sau alte obiecte? A cui vina este ca nu s-au comandat? Poate nu se ocupa cineva anume. E usor si convenabil sa angajati o companie de curatenie Baia Mare care sa se ocupe de stocul consumabilelor si capselor pe care va bazati atat dvs. cat si angajatii.

Cele mai bune companii de curatenie sunt licentiate, asigurate si cu raspundere pentru a va oferi liniste sufleteasca

O companie de curatenie grozava are licenta, asigurare si raspundere. Puteti sta linistiti stiind ca fiecare angajat al firmei de curatenie Baia Mare este profesionist si demn de incredere si ca respectiva companie are asigurare. Cele mai bune companii platesc si asigurarea angajatilor.

Companiile de curatare va economisesc bani, fac o treaba buna si au echipamentul si consumabilele potrivite  

Cand angajati o firma de curatenie Baia Mare, angajati lucratori care cu asta se ocupa zilnic. Ei o fac rapid, eficient si corect. Știu ce unelte si consumabile sa utilizeze si vor detine echipamente de ultima generatie care va vor curata locatia in mod corect. In plus, trebuie sa luati in considerare utilizarea unei companii de curatenie care foloseste agenti de curatare naturali si ecologici. Este mai bine pentru sanatatea dvs. si pentru mediul inconjurator.

Cand angajati o echipa de profesionisti in curatenie Baia Mare nu mai trebuie sa va faceti griji sa cumparati, sa va aprovizionati si sa mentineti pe stoc enorm de multe echipamente si consumabile.

Unele din acestea includ aspirator cu atasamente, aspirator cu abur cu toate atasamentele, carpe albe, prosoape de hartie, perie de toaleta, solutie pentru curatat toaleta, matura, perie, faras, mop uscat, mop umed & galeata, manusi de latex, indicatoare podea umeda, cabluri prelungitoare, solutie de curatat ferestrele, dezinfectant, solutie pentru curatat baia, solutie pentru lustruit mobilierul, produs exfoliant bland pentru chiuveta, placute SOS, pene pentru praf, aspirator de inalta calitate si un carucior cu maner in care sa pastrati consumabilele. Nu folositi unele dintre aceste solutii si ustensile? Probabil ca nu curatati cladirea in mod corespunzator!

Covorul, gresia si cimentul necesita curatire profesionista

Covoarele sunt un magnet pentru praf, alergeni, mizerie si pot deveni pericole pentru respiratie. Trebuie curatate frecvent si nu este o sarcina usoara. Serviciile de curatenie Baia Mare vor folosi diverse metode, inclusiv curatarea cu abur pentru a se asigura ca acestea raman in conditii excelente.

Concluzie

De ce ar trebui sa luati in considerare angajarea unei firme curatenie Baia Mare pentru afacerea dvs.? Dupa ce ati citit acest articol, puteti avea acum un raspuns mai bun la aceasta intrebare.

Etichete: firme curatenie Baia Mare, firme curatenie.