Firme curatenie Bacau

506 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Bacau? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case, apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale sali de fitness, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Bacau pentru case, apartamente si birouri

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bacau (nespecificat)

Stim cu totii cat de important este timpul in desfasurarea unei activitati. De ce sa il irositi gestionand resurse care nu au legatura cu domeniul de activitate al societatii …

Fara recenzii
0/5

Str. Martir Horia, nr. 20, B5, Bacau

Best Clean Solution va ofera o sfera vasta de servicii de la curatenia unui spatiu dupa constructori pana la curatenie de intretinere. Astfel va oferim servicii profesionale, oferte …

Fara recenzii
0/5

Bacau (nespecificat)

Suntem una dintre cele mai vechi firme de curatenie din Bacau si ne bucuram sa avem un portofoliu vast, de clienti satisfacuti de serviciile pe care le oferim, atat in mediul …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

5 Motive pentru care fiecare companie ar trebui sa angajeze o firma de curatenie Bacau

Birourile sunt locuri aglomerate unde angajatii lucreaza, interactioneaza unii cu altii, si unde toata lumea are nevoie de zone organizate si curate. Ca sa fiti siguri, apelati la firme curatenie Bacau profesioniste. Companiile care se ocupa de curatenia spatiilor comerciale pot reda frumusetea covoarelor, tapiteriei si nu numai. Si asta pentru ca au abilitatile, experienta si echipamentul necesar pentru a realiza acest lucru.

Iata 5 motive pentru care trebuie sa angajati o companie de curatenie comerciala pentru afacerea dvs:

1. Curatenie de calitate

Nu toate firmele de curatenie Bacau sunt insa la fel. Veti avea nevoie sa va faceti temele inainte de a angaja una. In timpul interviului, puneti-le intrebari precum:

 • Care este procentul fluctuatiei angajatilor?
  Sunteti asigurati?
  Ce fel de formare au angajatii dvs?
  Cum alegeti angajatii?
  De cati ani functionati, si ce alti clienti similari serviti?

2. Gama larga de servicii

O firma de curatenie Bacau pentru spatii comerciale de cea mai buna calitate ar trebui sa ofere o gama larga de servicii, cum ar fi:

 • Curatarea peretilor;
 • Curatarea tapiteriei;
 • Curatarea conductelor de aer;
 • Curatarea si restaurarea faiantei;
 • Curatarea draperiilor si a jaluzelelor;
 • Curatarea covoarelor.

3. Rentabilitate

Este rentabil sa angajati un serviciu de curatenie comerciala Bacau. Timpul pe care l-ati petrece cu curatarea spatiului poate fi mai bine petrecut fie lucrand, fie cu familia. In plus, unor profesionisti le va lua de obicei o fractiune din timpul de care ati avea nevoie dvs. pentru a face munca singur. In plus, datorita expertizei si experientei lor, vor face lucrurile mai temeinic.

4. Un aspect pozitiv si profesional

Ganditi-va la acest lucru: vizitati o companie unde totul arata imaculat, miroase proaspat si este evident curat. Sau, o companie care are birouri pline de praf, covor patat, si cos de gunoi plin de cutii de carton de la mancarea livrata si hartie mototolita.Imaginea pe care o proiectati clientilor este un factor important pentru succesul firmei dvs. Un aspect inteligent, curat si sanitar, cu aer care miroase proaspat si dulce are un efect subtil asupra clientilor. Un aspect de calitate inferioara, pe de alta parte, creeaza impresia ca afacerea dvs. efectueaza munca de calitate inferioara.

5. Angajati sanatosi

Curatenia este strans legata de sanatate. Prin angajarea unei companii de curatenie Bacau care face o treaba excelenta, spatiul dvs. de afaceri va duce la angajati mult mai sanatosi si mai putine zile libere pe caz de boala. In consecinta, aceasta poate duce la cresterea productivitatii. Majoritatea germenilor si bacteriilor se dezvolta bine intr-un mediu aglomerat. Cu cat aveti mai multi angajati, cu atat exista mai multi germeni si bacterii. Si cu cat sunt mai multi germeni si bacterii, cu atat este mai mare riscul de infectie si cu atat vor fi mai multe zile libere din motive de boala.

Etichete: firme curatenie Bacau, firme curatenie.