Firme curatenie Bacau

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Bacau? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Servicii de curatenie Bacau
PROPAS SRL

Adresa: Str. Tazlaului, 3
Website: http://propascleaning.ro/
Telefon: 0758587979
Email: office@propascleaning.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Propas-102305236517705/


SMART CLEAN S.R.L.

Adresa: Str. Donici Gheorghe, 1 bis
Website: http://www.cleansmart.ro
Telefon: 0744386403
Email: office@cleansmart.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/smartclean.bacau/


PIT Abaza SRL

Adresa: Str. Nicu Enea 3
Website: http://www.pitabaza.ro/
Telefon: 0744513483
Email: pit.abaza@clicknet.ro
Pagina de Facebook:

Best Clean Solution SRL

Adresa: Str. Martir Horia, nr. 20, B5, Bacau
Website: http://bestcleansolution.ro/
Telefon: 0731.570-561
Email: cristian.berza@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Bestcleansolution/


Perla Clean

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 30, Bacau
Website: http://www.perla-clean.ro/
Telefon: 0787.747-866
Email: office@perla-clean.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/perlaclean.ro/


Iris Curatenue

Adresa: Strada Nicolae Balcescu nr. 10, bacau
Website: http://www.iriscuratenie.ro/
Telefon: 0722.312-130
Email: office@iriscuratenie.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/IrisCuratenieBacau/


Master Cleaners

Adresa:
Website: http://www.mastercleaners.ro/
Telefon: 0758.339-371, 0751.124-500
Email: office@mastercleaners.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/mastercleanersbacau


A&D Clean All SRL-D

Adresa: Str. Venus, bl. 1, sc. B, ap. 8, Bacau
Website:
Telefon: 0756.648-444
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Curateniebacau/


Tica & Gab Trading Srl

Adresa: Aleea Aviatorilor, bl. 3C, sc. A, ap. 11, Bacau
Website: http://www.curatenie-generala.ro
Telefon: 0740.142-076
Email: office@curatenie-generala.ro
Pagina de Facebook:


Invest Milenium SRL

Adresa: Calea Moinesti nr.34, Bacau
Website: http://www.investmilenium.ro
Telefon: 0744.258-762
Email: office@investmilenium.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Invest-Milenium-612034505526944/


De ce sa apelati la firme curatenie Bacau

Locuinta reprezinta refugiul fiecaruia de la problemele cotidiene si de la stresul zilelor lungi de lucru. Caminul in care traim ne poate conferi relaxarea de care avem nevoie si se poate transforma intr-un camin primitor, dar va cere in schimb tributul locatarilor sai.

Pentru a gasi acasa linistea si energia de care avem nevoie va trebui sa investim foarte mult timp, energie si resurse. Orele lungi de lucru, acumularea stresului cotidian si a situatiilor neprevazute de zi cu zi ne pot impiedica sa alocam timpul necesar pastrarii unui mediu sanatos si a unei ambiante placute in locuinta noastra.

V-ati saturat sa va petreceti timpul liber facand curat in casa in loc sa va bucurati de viata? Ati observat ca oricat efort ati depune, totul este in zadar si nu reusiti sa curatati acele colturi ascunse? Pentru a obtine curatenia in profunzime si efecte de durata nu mai sunt de ajuns mopul, carpa de sters praful si batatorul pentru covoare. Achizitionarea unor echipamente eficiente implica o investitie nejustificata, care nu se amortizeaza daca le folositi pentru uzul propriu.

Tocmai de aceea, cele mai multe firme curatenie Bacau vin mereu in intampinarea nevoilor dvs. cu solutiile de care aveti nevoie. Lasati curatenia pe seama echipelor de profesionisti si bucurati-va de momente relaxante in sanul familiei!

Acestia folosesc aparatura performanta, solutii speciale in functie de suprafata, si personal calificat. Omogenizarea acestor elemente face posibil ca dorinta dvs. de a obtine curatenia impecabila sa treaca de la un simplu deziderat la realitate.

Curatenia generala efectuata in apartament sau in spatii comerciale este o operatiune de amploare, care necesita risipa de timp, energie si determinare pentru a ajunge la rezultate eficiente, vizibile in cele mai mici detalii.

O locuinta in care reveniti cu placere va relaxeaza, emana energie pozitiva si va reda tonusul si increderea in a face fata provocarilor vietii. De asemenea, biroul in care va desfasurati activitatile cotidiene este incinta in care petreceti cea mai mare parte a zilei si trebuie sa pastreze o ambianta placuta si proaspata, care sa favorizeze concentrarea si bunul mers al afacerii.

Pentru a realiza toate acestea aveti nevoie de firme curatenie Bacau care efectueaza servicii de curatenie profesionale, atat in spatii rezidentiale, cat si in birouri si sedii de firma.

Curatenia generala este o activitate periodica, de amploare, care ar trebui sa se desfasoare de minim doua ori pe an. Din podea pana la tavan, spatiul dvs. va fi curatat luna si niciun coltisor nu va ramane neacoperit.

Este recomandat ca dupa o actiune atat de complexa sa mentinem mediul mai curat si mai sanatos, apeland la servicii de curatenie de intretinere de la firme curatenie Bacau, in cadrul carora se intreprind operatiuni de baza pentru pastrarea curateniei de durata.