Firme curatenie Arad

1.000 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020

Aveti nevoie de servicii de curatenie in Arad? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Arad

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. General Vasile Milea nr. 5-7, sc.A, et.4, ap.39, Arad

Ne-am propus sa redefinim conceptul de curatenie, folosind in activitatile noastre tehnica performanta si personal specializat asigurand curatenie generala si de intretinere…

Fara recenzii
0/5

Aleea Dezna, nr.2 , Arad

Pretul pentru curatenia biroului apartamentului sau vilei tale se bazeaza pe mai multi factori: suprafata, tipul suprafatei, suprafata ferestrelor, frecventa lucrarii, dar pentru o …
Fara recenzii
0/5

Str. Grigore Alexandrescu nr. 1 , Arad

Suntem o spalatorie / curatatorie infiintată in Arad în 2006. Firma mama, Eco Cleaning Wet & Dry, se adreseaza nevoilor casnice de spalare si curatare. La Eco Cleaning Aseptics…
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Top 5 motive pentru care sa angajati o firma curatenie Arad profesionista

Angajarea unei companii de curatenie profesioniste poate aduce beneficii majore companiei dvs. Exista multe motive pentru care sa angajati un serviciu de curatenie profesionist pentru birourile sau spatiile dvs. de afaceri. Mai jos va prezentam doar cateva dintre acestea.

 1. Motivul #1 pentru a angaja un serviciu curatenie Arad pentru afacerea dvs. este tocmai faptul ca sunt profesionisti. Au pregatirea necesara si stiu cum sa curete, sa stearga praful, sa va dezinfecteze biroul. Un birou curat nu înseamna doar un birou organizat. Niste profesionisti vor sti cum sa ofere biroului dvs. mediul curat de care este nevoie.
 2. Cand profesionistii vin pentru un job, aduc cu ei propriile produse. Este posibil sa nu aveti doar solutie pentru curatarea toaletei sau dezinfectant în camera de aprovizionare. Dar pentru curatenia în profunzime de care au nevoie biroul sau spatiul dvs. de afaceri sunt necesare anumite produse. Și veti sti mereu ca prosoapele de hartie sunt pe stoc.
 3. Timpul înseamna bani. Daca va petreceti timpul facand curat în propriul birou sau delegand sarcini de curatenie angajatilor, pierdeti timp, bani si productivitate. Acest lucru poate scadea si moralul personalului din birou. Angajatii nu vor sa curete toaleta, ei vor sa faca ceea ce au fost angajati sa faca. Lasati-i sa faca ce stiu ei mai bine si curatenia în grija profesionistilor de la firme curatenie Arad.
 4. Cand biroul/spatiul de afaceri este curat, fara praf si dezinfectat în mod corespunzator, numarul germenilor se reduce si sunt mai putine sanse ca angajatii sa se îmbolnaveasca. Daca unii angajati sunt bolnavi, creste presiunea asupra celor ramasi, ceea ce poate scadea productivitatea. Un mediu curat si sanatos înseamna personal fericit.
 5. Veti aprecia si mai mult biroul, spatiul de lucru sau de afaceri. Cand se lucreaza într-un mediu curat, organizat, productivitatea angajatilor creste. Cand nu va faceti griji despre prosoapele de hartie sau dusul gunoiului – operatiuni realizate de firme curatenie Arad – atat dvs. cat si personalul din birou va puteti concentra pe ceea ce este cu adevarat important.

Etichete: firme curatenie Arad, firme curatenie.