You are here
Home >
1.697 vizualizari de pagina din data de 15 Martie 2020
Aveti nevoie de servicii de curatenie in Alba Iulia? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:
  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Companiile din aceasta industrie ofera in general servicii pentru urmatoarele tipuri de locatii: locuinte (garsoniere, case , apartamente, vile, etc), birouri, cabinete medicale, sali de evenimente, spatii expo, hale, hoteluri / pensiuni, restaurante etc.

Servicii de curatenie in Alba Iulia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Dr. Aurel Lazar, Nr. 10, Alba Iulia

Companie experimentata si dinamica, presteaza servicii profesionale de curatenie, igienizare si dezinfectie, intretinere, curatenie interioara si exterioara la standarde calitativ…
Fara recenzii
0/5

B-dul Republicii 34, Alba Iulia

Intr-o piata dinamica, bombardata de “oferte speciale”, am ales sa prestam o gama diversificata si bine selectata de servicii din domeniul din domenii de activitate care ajuta …
Fara recenzii
0/5

Str. Tudor Vladimirescu nr. 9, Alba Iulia

Servicii de curatenie profesionale la cele mai inalte standarde, cu echipamente de top si pregatite sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Ne adresam direct companiilor de orice anvergura …
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs de curatenie aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de curatenie aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

De ce sa apelam la firme curatenie Alba Iulia

Curatarea covoarelor din imobile sau chiar din birouri ar trebui sa fie o problema importanta in planul de curatenie al imobilului, intrucat covoarele mari retin praf, se murdaresc relativ repede (mai ales iarna) si se curata destul de greu.

De aceea, aspiratul simplu nu este destul de eficient. Pentru astfel de cazuri exista firme curatenie Alba Iulia profesionale, care va asigura curatenia de la spatiul de lucru. Spre deosebire de curatenia facuta neprofesional, aceste servicii de curatenie au mai multe garantii si avantaje. In primul rand, solutiile folosite sunt neinvazive pentru materialele care sunt curatate, ceea ce inseamna ca o curatire frecventa nu va deteriora si nici nu va estompa culoarea initiala a materialului curatat, asa cum se intampla adesea cu unele produse din comert. In al doilea rand, echipa platita va veni la o anumita ora, va pleca la o anumita ora, astfel incat sa nu incomodeze programul de lucru al angajatilor.

Un alt avantaj important este acela ca o firma curatenie Alba Iulia este supravegheata de un manager, astfel incat se pot asigura ca lucrurile merg conform planului solicitat de dumneavoastra. In plus, avand in vedere beneficiile pe care le aduce, raportul calitate-pret este unul foarte bun, caci un spatiu de lucru curat si ingrijit spune multe despre calitatea serviciilor dumneavoastra si despre gradul de confort pe care il au angajatii si cei care folosesc spatiile de lucru.

Serviciile oferite de firmele curatenie Alba Iulia nu includ doar curatarea covoarelor, ci pot fi extinse, in functie de necesitati, si altor zone necesare, precum ferestrele, birourile sau parchetul. Fiind specializati pe astfel de sarcini, puteti fi sigur ca totul se realizeaza perfect, conform unui contract de munca si a unor responsabilitati prealabile.

Etichete: firme curatenie Alba Iulia, curatenie Alba Iulia.

Top